Τα σχέδια του Γιαλιά για τα Τρίκαλα

Ο Χρήστος Γιαλιάς θα είναι σύντομα ο νέος διοικητικός ηγέτης του ΑΟ Τρίκαλα, κάτι το οποίο ανακοίνωσε και ο ίδιος στους φιλάθλους πριν μερικές ημέρες, ενώ παίζει μόνος του…μπάλα, καθώς δεν υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή άλλος ενδιαφερόμενος.

Ο ίδιος, ήδη δρομολογεί τις πρώτες του κινήσεις. Αρχικά, θα ζητήσει συνάντηση από τον Ηλία Αιβάζογλου, που από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει πρόβλημα να τα πει με όποιον επιθυμεί να τον διαδεχτεί και να τον ρωτήσει οτιδήποτε αφορά την ομάδα. Ο Χρήστος Γιαλιάς έχει ξεκαθαρίσει ότι το μοναδικό γεγονός που θα μπορούσε να αποτελέσει τροχοπέδη στην ανάληψη της ομάδας, θα ήταν δυσβάσταχτα χρέη, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί σε καμία περίπτωση.

Εν συνεχεία, ο νέος επενδυτής του ΑΟ Τρίκαλα θα κάνει συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς. Από τη δημοτική αρχή θα ζητήσει την όσο το δυνατόν συντομότερη περάτωση του προπονητηρίου της Σωτήρας, όπου αναμένεται και η αντρική ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα να έχει το δικό της γήπεδο για τις προπονήσεις, αλλά και με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, με τον οποίο θα συζητηθει το θέμα της αντικατάστασης όλου του αγωνιστικού χώρου στο δημοτικό στάδιο, από τις βάσεις, προκειμένου το γήπεδο να παρουσιάζει μία αξιοπρεπή εικόνα.

Φυσικά, το βασικότερο το οποίο έχει ήδη ζητήσει ο Γιαλιάς από τον κόσμο, είναι η μαζική στήριξη στη νέα του προσπάθεια και η συσπείρωση των φιλάθλων που θα είναι άπαντες ενωμένοι , για να ευοδωθούν οι στόχοι που θα τεθούν. Μόλις μπουν σε μία σειρά όλα τα παραπάνω αναμένονται και οι ανάλογες ανακοινώσεις που θα προκύψουν από τον ίδιο τον επερχόμενο ιδιοκτήτη της ομάδας και τους συνεργάτες του.

Πηγή: trikalascore

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις