Επίτιμος διδάκτορας στο Δ.Π.Θ. ο Ότο Ρεχάγκελ

Ο Ότο Ρεχάγκελ, ο άνθρωπος που αναμόρφωσε την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και την οδήγησε το καλοκαίρι του 2004 στην κορυφή της Ευρώπης, πρόκειται να βρεθεί τον επόμενο μήνα στην Θράκη.

Με καθυστέρηση δύο ετών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο φετινό επετειακό 30ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Η τελετή αναγόρευσης θα γίνει την Παρασκευή 20 Μαΐου, δύο χρόνια μετά τον αρχικό προγραμματισμό αφού αρχικά η απόφαση είχε ληφθεί για το 2020 αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της του ξεσπάσματος της πανδημίας.

Συμφωνα με πληροφορίες καταβάλλεται προσπάθεια με αυτήν την αφορμή να βρεθούν στην Θράκη εκείνη την περίοδο οι περισσότεροι από τους παίκτες της γενιάς του 2004, για δεύτερη χρονιά σε διάστημα ενός έτους, αφού σαν Legends είχαν βρεθεί και διδάξει τα μυστικά της μπάλας σε ακαδημίες της περιοχής στην Αλεξανδρούπολη τον περασμένο Ιούλιο.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του Ότο Ρεχάγκελ, για την έλευση του οποίου κομβικό ρόλο παίζει ο πρόεδρος του Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής καθηγητής Γιώργος Γκοδολιας, θα υπάρξουν και εκδηλώσεις τιμής του υψηλού προσκεκλημένου από τις τοπικές δημοτικές αρχές.

Πηγή: Thrakisports

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις