“Δίχως αύριο” το ματς με ΠΑΟΚ Β’ για Ολυμπιακό – Ποια τα προβλήματα

Ένα ματς, “δίχως αύριο” καλείται να δώσει το μεσημέρι της Κυριακής (10/4, 14:45) ο Ολυμπιακός Βόλου, απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’, στο γήπεδο του Μακεδονικού, στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς, προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της αποφυγής του υποβιβασμού και στο κυνήγι του Πιερικού, ο οποίος, πλέον, απέχει έξι βαθμούς από τους ερυθρόλευκους, πάνω από την “επικίνδυνη ζώνη”. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός, πέρα από τις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, έχει να δώσει κι έναν εξ’ αναβολής αγώνα, με αντίπαλο τον Πιερικό, στο ΔΑΚ Κατερίνης. 18 βαθμοί, οι οποίοι επιβάλλεται να διεκδικηθούν από τους ερυθρόλευκους, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων τους, καθώς ακόμα και… “μισός” πόντος, σε αυτό το χρονικό σημείο, δύναται να αποδειχθεί “χρυσάφι”.

Στα αγωνιστικά νέα, η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται, με τη συμμετοχή δύο σημαντικότατων ποδοσφαιριστών του, στην αποστολή που θα ταξιδέψει από το Σάββατο για τη Θεσσαλονίκη, να κρίνεται τελευταία στιγμή. Ο λόγος για τους Δημήτρη Στάμου και Θωμά Γραικό. Ο πρώτος, φαίνεται, πως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και πολύ δύσκολα θα είναι στη διάθεση του κ. Καβακά, ενώ σε καλύτερη κατάσταση δείχνει να είναι ο δεύτερος, ο οποίος, όμως, ακόμα ταλαιπωρείται, με τις πιθανότητες συμμετοχής του στο παιχνίδι να βρίσκονται στο “50-50”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις