Οι δύο “ξεχωριστές” αφιερώσεις Βασιλείου στα γκολ με Αριδαία και ΠΑΟΚ Β’ (pics)

Δύο γκολ στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της Νίκης Βόλου έχει πετύχει ο Θωμάς Βασιλείου, στα “τρίποντα” της ομάδας του, απέναντι σε Αλμωπό Αριδαίας και ΠΑΟΚ Β’, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τις αφιερώσεις του μεσοεπιθετικού των κυανόλευκων να αποτελούν… “οικογενειακή υπόθεση”.

Στο ματς της περασμένης Τετάρτης, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, ο Βασιλείου κινήθηκε προς τη σκεπαστή κερκίδα κι έδειξε την αγαπημένη του μητέρα, Κατερίνα, η οποία ταξίδεψε στο Βόλο, από τη βάση της, την Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του γιου της, σε μία κίνηση που ήταν υπόσχεση, μεταξύ των δύο, η οποία τηρήθηκε.

Στο τέρμα του, με αντίπαλο τον Αλμωπό, πριν δύο περίπου εβδομάδες, ο ποδοσφαιριστής έδειξε τον ουρανό, αφιερώνοντάς το στον πατέρα του, Βάιο, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, εδώ και τέσσερα χρόνια. Άλλωστε, από τότε που ο πατέρας του δεν είναι εν ζωή, αυτός είναι και ο μόνιμος τρόπος πανηγυρισμού των γκολ του, δείχνοντας πως ποτέ δεν τον ξεχνάει, ακόμα και στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Θυμίζουμε πως ο Θωμάς Βασιλείου, τη φετινή αγωνιστική σεζόν, έχει καταγράψει 18 συμμετοχές με τη φανέλα της Νίκης, σε επίπεδο πρωταθλήματος, με τρία γκολ και μία ασίστ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις