Τα “ρέστα” του με ΠΑΟΚ Β’ ο Ολυμπιακός Βόλου (pregame)

Το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία θα παίξει σήμερα (10/04, 14:45) ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’, στο γήπεδο του Μακεδονικού. Το ματς είναι στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 που βαδίζει ολοταχώς προς την ολοκλήρωσή του.

Η βολιώτικη ομάδα αν θέλει να συνεχίσει να κρατά ζωντανή την ελπίδα παραμονής στην κατηγορία πρέπει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη έχοντας τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της. Στη χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να δραπετεύσει, έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Μία ήττα από τον ΠΑΟΚ Β’ θα υποχρεώσει τους υπεύθυνους της ομάδας του Ολυμπιακού να αρχίσουν τον προγραμματισμό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Τίμος Καβακάς δεν θα έχει στη διάθεσή του, δύο βασικά γρανάζια της άμυνας, τους Γραικό και Στάμου, οπότε είναι υποχρεωμένος να προβεί σε αλχημείες που άλλοτε βγαίνουν (Αριδαία) και άλλοτε όχι (Νεάπολη με Νίκη Βόλου). Την ερυθρόλευκη αποστολή που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Κατσούκης, Κόλα, Κόμνος, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Πέλκας, Σκοπελίτης, Χατζής. Στον Βόλο παρέμειναν οι τραυματίες Στάμου, Γραικός, Κόκας, Ασαμόα καθώς και οι Κωνσταντίνου, Νάνι, Μανάφοφ, Ρηγόπουλος και Φουρίκης.

Χωρίς νίκη για πέντε παιχνίδια ο ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β’ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό αποτελεί κίνητρο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία. Ο δικέφαλος κόντρα στη Νίκη Βόλου απέδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι βέβαιο πως θα παλέψει για το νικηφόρο αποτέλεσμα, δυσκολεύοντας την αποστολή των ερυθρολεύκων.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Β’ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Χατζηστραβό και Αποστολόπουλο, όπως και στους τιμωρημένους Τάχατο και Γιαξή. Την αποστολή του δικέφαλου αποτελούν οι: Μπουργάνης, Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσοπούρογλου, Μανωλιούδης, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Πανίδης, Κούτσιας, Σπυρίδης, Τζίμας, Γκορντεζιάνι, Κουλούρης, Μπράντονιτς, Φασίδης.

Μαλούτας από Βέροια

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Δημήτρης Μαλούτας από τον σύνδεσμο Ημαθίας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Χριστοδούλου Γεώργιος, επίσης από την Ημαθία, και Σάββας Νικόλαος από τις Σέρρες. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας, από την Καβάλα, και παρατηρητής ο κ. Ευάγγελος Κατσιδώνης, από το σύνδεσμο Δωδεκανήσου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις