Με “όπλο” την έδρα ο Ρήγας κόντρα στον Θεσπρωτό (pregame)

Μετά τη νίκη επί του Αχέροντα Καναλακίου εκτός έδρας, ο Ρήγας θέλει να προσθέσει μία ακόμη νίκη στον ενεργητικό του, σήμερα Κυριακή (6/3, 15.00) στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στο Βελεστίνο. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη έχει σταθεροποιηθεί στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, παρουσιάζει σταθερότητα στην απόδοσή της και…

…μέσα στο γήπεδό της είναι πολύ δυνατή.
Ο σημερινός αντίπαλος, πάντως, θεωρείται από τις πιο ποιοτικές και έμπειρες ομάδες του ομίλου, θέλει μεγάλη προσοχή και θα πρέπει οι «κυανόλευκοι» να είναι σε εγρήγορση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Ο Νίκος Βουραζέρης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην ομάδα, παίρνοντας θέση βασικού. Ο Κώστας Γουτούλης θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής που του έχει απομείνει, ενώ ο Ηλίας Γκίκας δεν θα είναι και αυτός στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη, λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.
Ο τεχνικός του Ρήγα θα στηριχθεί στους εξής ποδοσφαιριστές: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Γιώργος Αλεξίου, Παναγιώτης Αποστολίδης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Παναγιώτης Γούτσιος, Νίκος Βουραζέρης, Κώστας Ζενούνι, Γιάννης Κορέτα, Μάνος Πάσχος, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Αποστόλης Σφάκας, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής, Χρήστος Λάμπρου και Δημήτρης Ρίκκος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις