Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Β. για Διαμαντόπουλο;

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση δύο επιθετικών, μετά την αποχώρηση από την ομάδα των Μάριο Γκούρμα και Ηλία Ιωάννου, με τον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ να εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «ερυθρολεύκων». Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό εξετάζουν αρκετές ακόμη περιπτώσεις επιθετικών. Σύμφωνα με…

…την ιστοσελίδα flnews.gr οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν έρθει σε επαφή με τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο, Ουσμάν Μπάρι Πάτο.
Ο Διαμαντόπουλος έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας με την οποία την περασμένη σεζόν είχε 10 γκολ σε 18 αγώνες. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κέρκυρα, Φωκικό, Βέροια, Εορδαϊκό και Θερμαϊκό Θέρμης.
Σε ό,τι αφορά στον Πάτο, ο 23χρονος επιθετικός από τη Γουινέα, πέρυσι σε ένα εξάμηνο με την Παναχαϊκή είχε 11 συμμετοχές και 5 τέρματα. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-13 είχε φορέσει τη φανέλα της Καβάλας σε 19 ματς και είχε βρει δίχτυα 6 φορές.
Πάντως, στην περίπτωση που αποκτηθεί ο Μπαλντοβαλίεφ, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη Έλληνα επιθετικού. Σ’ αυτή την περίπτωση μάλλον θα πρέπει να αποκλείσουμε τον Πάτο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις