Με Τρίκαλα για την 6η συνεχόμενη ΝΙΚΗ (pregame)

Το έκτο συνεχόμενο τρίποντο θα επιδιώξει να κατακτήσει σήμερα (10/04, 14:45) η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας τον ΑΟ Τρίκαλα στο γήπεδο της Καλαμπάκας, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της SL2.

Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στον 2ο γύρο, έχοντας στα τελευταία 10 παιχνίδια 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Οι κυανόλευκοι εφόσον κερδίσουν σήμερα τα Τρίκαλα θα ισοφαρίσουν το ρεκόρ των έξι συνεχόμενων νικών, που κρατά από την περίοδο 2013-14, με Βοσνιάδη και πάλι στον πάγκο της.

Με την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι στον αποδυναμωμένο ΑΟΤ, η αποστολή της Νίκης Βόλου αναμένεται να στεφθεί με επιτυχία και το τέλος της ημέρας είναι πιθανό να την φέρει ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Από την αποστολή απουσιάζουν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο τραυματίας Ροχάνο και οι τιμωρημένοι Μιράντα και Μέτσε. Στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη είναι ο Πασχάλης Κάσσος που είχε γίνει αλλαγή στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β’, λόγω ενός τραβήγματος που ένιωσε στον οπίσθιο μηριαίο, καθώς έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Καταδικασμένα τα Τρίκαλα

Κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση στην ομάδα των Τρικάλων γίνεται και χειρότερη καθώς η διοίκηση έχει αφήσει στην τύχη της κάθε δραστηριότητα που αφορά το αγωνιστικό τμήμα. Οι αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών είναι συνεχόμενες με τελευταία αυτή του Ελευθεριάδη μετά το ματς με τον Αλμωπό στην Αριδαία.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει μέχρι στιγμής στον ΑΟ Τρίκαλα και το παλεύουν ακόμη είναι οι:

  1. Περλέσι
  2. Ντιαλόσι
  3. Γκοβίνας
  4. Ευθυμίου
  5. Ιωαννίδης
  6. Μανίσογλου
  7. Μυλόπουλος
  8. Νιάρος
  9. Ριζογιάννης
  10. Σανδραβέλης
  11. Φουτσίνι
  12. Κλεμέντε
  13. Γκιντεκέ
  14. Κεχαγιάς
  15. Πέλκας
  16. Χειρίτραντας

Από την Ανατολική Αττική ο ρέφερι της αναμέτρησης

Την αναμέτρηση ΑΟ θα διευθύνει ο κ. Ανδρέας Βλάχος από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Αναστάσιος Φράγιος και Αθανάσιος Μποζατζίδης, από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Λάμπρος Μπεκιάρης, από την Καρδίτσα, και παρατηρητής ο κ. Γρηγόρης Πάνου, από την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις