Τον Α.Ο. Σερρών υποδέχεται η Νίκη

Δεύτερο συνεχόμενο αγώνα μέσα στο «σπίτι» της δίνει η Νίκη, η οποία σήμερα στις 13.00 «μονομαχεί» με τον Α.Ο. Σερρών. Την περασμένη Κυριακή το βολιώτικο συγκρότημα πάλεψε με όλη του τη δύναμη απέναντι στην Πυλαία, αλλά τελικά λύγισε με 43-54. Το ίδιο θα προσπαθήσει να επαναλάβει και σήμερα απέναντι σε μια ομάδα, που μετά τη μεγάλη…

…νίκη επί του Ολυμπιακού έχει παρουσιάσει καθίζηση. Σ’ αυτό βέβαια έχει παίξει σημαντικό ρόλο και η απώλεια της Μπακιρτζίδου, που δεν έπαιξε κόντρα σε Ρύσιο και Απόλλωνα Καλαμαριάς γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες από θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες.
Η συμμετοχή της Μπακιρτζίδου θεωρείται αμφίβολη και για σήμερα. Εάν δεν παίξει, τότε αυτομάτως αυξάνονται οι πιθανότητες της Νίκης να κερδίσει τον αγώνα. Βέβαια και ο Γιάννης Στεργιόπουλος αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα, αφού θα στερηθεί πάλι τις Εύη Χαβαλέ, και Κατερίνα Γιοβανάκη λόγω τραυματισμού, την Ελένη Σολωμού για επαγγελματικούς λόγους, την Ειρήνη Γκίνο εξαιτίας σχολικών υποχρεώσεων και την Ευαγγελία Μπράχου που βρίσκεται στο εξωτερικό. Αντιθέτως παρούσα θα είναι η Αγγελική Μάντζου που επέστρεψε.
Έτσι ο Γιάννης Στεργιόπουλος στηρίζεται στις: Ελένη Παρασχάκη, Ελισσάβετ Ντέγκα, Νένα Παγκαλίδου, Κατερίνα Στρίγκου, Άννα-Μαρία Κοπάνου, Μαρία Γεροκώστα, Χριστίνα Ντόβα, Τόνια Μουρδουκούτα Αγγελική Μάντζου.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το τμήμα γυναικείου μπάσκετ του βολιώτικου συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» σήμερα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις