Λύγισε στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου

Το πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε, ακόμη κι όταν έμεινε με δέκα παίκτες στο 51′, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου δεν απέφυγε την ήττα από τον ΠΑΟΚ Β’ και πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες. Οι ερυθρόλευκοι με σφιχτή άμυνα κράτησαν μακριά από την περιοχή τους τον δικέφαλο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος και μετά τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ Β’ αύξησε την πίεση, ανοίγοντας το σκορ στο 56′ με τον Μπράντονιτς. Οι Βολιώτες παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Μάνγκα στο 51′, κατάφεραν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 59′ με τον Όσκαρ Σιαφά. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το συγκρότημα του Τίμου Καβακά θα δραπέτευε με τον βαθμό της ισοπαλίας, ήρθε το γκολ του Κούτσια στις καθυστερήσεις να γκρεμίσει όνειρα κι ελπίδες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ στις ευκαιρίες που έχασε με το σουτ του Τσοπούρογλου και ιδίως με το πλασέ του Πανίδη στο 37′ από πλεονεκτική θέση. Αντίστοιχα ο Ολυμπιακός Βόλου είχε δύο καλές στιγμές και συγκεκριμένα στο 25′ με τον Μπαλωμένο να μπλοκάρει σταθερά την κεφαλιά του Παπακώστα ενώ στο 28′, το σουτ του Σκοπελίτη έξω από την περιοχή πέρασε εκτός εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν καλύτερα και λίγο έλειψε να προηγηθούν στο 48′ με τον Τσαούση να σεντράρει από τα αριστερά όμως ο Τσοπούρογλου δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και ένα λεπτό αργότερα, ξανά ο Τσαούσης, εξαπέλυσε δυνατό σουτ όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ξενοδόχοφ.

Η αριθμητική ισορροπία για τις δύο ομάδες άλλαξε στο 51′ καθώς ο Μάνγκα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Σαλαμούρα με τους Θεσσαλονικείς να το εκμεταλλεύονται αυτό στο 56′ καθώς ο Γρόσδης βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Μπράντονιτς για να εκτελέσει τον Ξενοδόχοφ με διαγώνιο πλασέ κάνοντας το 1-0.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να απαντήσει άμεσα καθώς στο 59′, ο Σιαφά με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλωμένου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία έφτασε κοντά στο γκολ, στο 79′, με τον Τσοπούρογλου να σουτάρει και την άμυνα των φιλοξενουμένων να απομακρύνει προ γραμμής. Τελικά ο ΠΑΟΚ Β’ βρήκε δίχτυα στο 90+2′ καθώς ο Φασίδης έβγαλε σέντρα και ο Κούτσιας έπιασε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ για να γίνει έτσι το 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης (Καλουτσικίδης 62′), Γρόσδης, Σαλαμούρας (Κούτσιας 63′), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (Φασίδης 60′), Πανίδης (Ουεντραόγκο 63′), Σπυρίδης (Kουλούρης 74).

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Φιλίποβιτς, Μακροπουλιώτης, Σκοπελίτης, Παπακώστας, Μάνγκα, Ντιαμπί, Σιαφά, Κότος (Κουντουριώτης 60′), Βερνάρδος, Ξύδας (Κόλα 68′).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις