Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην καλύτερη άμυνα του ομίλου (pregame)

Την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει σήμερα η Νίκη Βόλου με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Τα δύο ισόπαλα αποτελέσματα με Ρήγα και Καραϊσκάκη, υποχρεώνουν το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου να αναζητήσει το απόλυτο των βαθμών στα εναπομείναντα παιχνίδια, ώστε να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε στραβοπάτημα των δύο πρωτοπόρων και να μπει πάλι στο παιχνίδι της πρώτης θέσης.

Στη Φιλιππιάδα δεν ταξίδεψαν οι Χολέβας και Μπαλαράμπε καθώς ο πρώτος εκτίει την ποινή της πρώτης από τις δύο αγωνιστικές που τιμωρήθηκε για την κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Καραϊσκάκη, ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.

Οι 19 που αποτελούν την κυανόλευκη αποστολή είναι οι εξής: Αλεξανδρής, Αναστασίου, Βέργος, Βρονταράς, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος, Κιπτίου, Κόλα, Κοτίτσας, Μέτσε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Νοριέγα, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Σκοπελίτης και Τσορμπαντζής.

Η χειρότερη επίθεση και η καλύτερη άμυνα

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας διαφορά τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με κύριο χαρακτηριστικό του την καλή αμυντική λειτουργία έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 30 βαθμούς, έχοντας σημειώσει μόλις 13 τέρματα σε 21 αγώνες από τα οποία τα τρία γκολ είναι από το ματς με τον Φωκικό στα χαρτιά. Μάλιστα τα 13 (10) τέρματα που έχει πετύχει αποτελούν την χειρότερη επίθεση του ομίλου ενώ τα 10 γκολ που έχει δεχθεί τον φέρνουν στην κορυφή της καλύτερης άμυνας.

Πουλημάς ο άρχων της αναμέτρησης

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ όρισε ως διαιτητή της αναμέτρησης τον κ. Πουλημά Νικόλαο από την ΕΠΣ Κέρκυρας. Βοηθοί του θα είμαι οι κ.κ. Τίκας Δημήτριος (Θεσπρωτίας) και Βλάσσης Θωμάς (Κέρκυρας). Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Πάνου Γρηγόριος από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις