Βοσνιάδης: «Μέχρι το τέλος να πηγαίνουμε έτσι»

Τα δύο γρήγορα γκολ έδωσαν τη δυνατότητα στους παίκτες της Νίκης Βόλου να διαχειριστούν το παιχνίδι χωρίς να ανεβάσουν εντάσεις, αποφεύγοντας μυϊκούς τραυματισμούς που κάνουν την εμφάνισή τους μετά από συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό επισήμανε ο Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα στην Καλαμπάκα.

Αρχικά ο προπονητής της Νίκης Βόλου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Α.Ο. Τρίκαλα και την ενδεχόμενη επιστροφή του Χρήστου Γιαλιά στα διοικητικά της ομάδας:  «Πήραμε τρεις πόντους απέναντι σε μία ομάδα που είχε τεράστια προβλήματα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά των Τρικάλων που κρατάνε την ομάδα και δεν εγκαταλείπουν. Δυστυχώς μία μεγάλη ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη περίοδο και επειδή έχω περάσει από εδώ και την παρακολουθώ εύχομαι να γυρίσει και να είναι πάλι δυνατή. Είναι μία ομάδα με μεγάλη δυναμική και πάρα πολύ κόσμο. Μαθαίνω ότι γίνονται κάποιες κινήσεις και εύχομαι να γυρίσει ο φίλος μου (σ.σ. Γιαλιάς) και με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί παλιά και να αναλάβει ξανά τα Τρίκαλα»

Για την απόδοση της ομάδας του ο Αλέκος Βοσνιάδης είπε: «Πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και αυτό μας χαλάρωσε. Στη συνέχεια δεν ανεβάσαμε εντάσεις, έχουμε στο μυαλό μας και το επόμενο παιχνίδι που είναι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε στο ίδιο μοτίβο και χωρίς να ανεβάσουμε τις εντάσεις. Κάναμε τις αλλαγές που έπρεπε, πετύχαμε ακόμη ένα τέρμα και συνεχίζουμε ήρεμα. Ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη μας και μακάρι μέχρι το τέλος να πηγαίνουμε έτσι»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις