Δεν το κουνάει η Κέρκυρα! (video)

Με χρυσό σκόρερ για ακόμα μια φορά τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη η Κέρκυρα επιβεβαίωσε την διάθεσή της να μη το… κουνήσει απ’ την κορυφή, επικρατώντας 1-0 των Τρικάλων στην 22η στροφή της Football League.

Ένα ακόμα σπουδαίο τρίποντο στο δρόμο προς την Σούπερ Λίγκα πήρε η Κέρκυρα που επιβλήθηκε 1-0 των Τρικάλων στην 22η αγωνιστική της Football League.

Οι Φαίακες έπιασαν ξανά κορυφή, προσπερνώντας την ΑΕΛ, μετά από ένα υποδειγματικό δεύτερο ημίχρονο. Ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης άνοιξε το σκορ στο 60’ μετά από σέντρα του Γκόμεζ, ενώ στα επόμενα λεπτά ο Μπαλντοβαλίεφ έχασε τρομερό τετ α τετ και ο Ζορμπάς στο 76’ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Τα Τρίκαλα αύξησαν την πίεση μετά το 80’, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω και έμειναν στο -10 από τις θέσεις της ανόδου.

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Νίκιτς, Αρναρέλλης, Ζορμπάς (86′ Κρητικός), Ντουαλά, Παμλίδης (55′ Κόντος), Μπαλντοβαλίεφ (74′ Ανδρεόπουλος).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Μουμίν, Φαγιέ (46′ Στεβάνοβιτς), Δουκάκης (66′ Φλίγκος), Ναβάρο, Βρούτσινα (46′ Κουσκουνάς).

sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις