«Ανάσταση» για τον Αγροτικό

Ύστερα από επτά παιχνίδια χωρίς νίκη ο Αγροτικός Αστέρας, έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί που είχε χτίσει. Η ομάδα του Ευόσμου επικράτησε 1-0 στην έδρα της του ΑΟΧ, χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καπία, στο 30′! Οι γηπεδούχοι του Κώστα Γεωργιάδη άξιζαν να κατακτήσουν το τρίποντο, το οποίο θα μπορούσαν να είχαν πάρει πολύ πιο εύκολα αν εκμεταλλεύονταν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο.

Για τους Χανιώτες τα δεδομένα έγιναν πολύ πιο δύσκολα όταν στο 82′ ο Δεινόπαπας άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Οι Κρητικοί, για τους οποίους αν δεν είχαν μεσολαβήσει οι νίκες στα χαρτιά με Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου θα είχαν να γευτούν τη χαρά των τριπόντων από τις 24 Νοεμβρίου (είχαν επιβληθεί 2-0 της Αναγέννησης), συνεχίζουν τα στραβά αποτελέσματα και έμειναν στους 25 βαθμούς. Ο Αγροτικός πήγε στους 23 και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Καπίας, Αμαραντίδης, Σαμουηλίδης, Τσεμπερίδης, Βελλίνης (74′ Συμελίδης), Μπιτάνγκ (89′ Μπάρμπας), Θεοδωρίδης (67′ Τοπούζης), Διαμαντόπουλος.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης (66′ Παλιάτσιος), Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Καμινιώτης (77′ Σάντερσον), Μ. Νύκταρης (66′ Νάκας), Τσούτσης, Χατζηλιάδης, Δεινόπαπας, Γκέσιος.

Διαιτητής: Γκράνας (Θράκης) Βοηθοί: Δημητριάδης (Θράκης), Κούλα (Ξάνθης).

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις