Στοίχημα: Προβάδισμα το Under στο ντέρμπι αιωνίων

Πέφτουν οι ρυθμοί στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι της Δευτέρας (11/04) με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβιζιόν και της Σέριε Α και ενώ ακολουθούν τις επόμενες ημέρες σπουδαία ευρωπαϊκά ματς. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά στοίχημα μπάσκετ

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, με 62-59, την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη, επί της Φενέρμπαχτσε, χάρη σε τρίποντο του Μέικον (12π, 5ασ), λίγο πριν από το φινάλε. Την προηγούμενη Κυριακή, οι «πράσινοι» είχαν επιβληθεί της ΑΕΚ, στα Άνω Λιόσια, για την Basket League, με 83-69 και πλέον έχουν ρεκόρ 17-1. Κόντρα στους ισόβαθμούς τους Πειραιώτες μετρούν τρεις σερί αποτυχίες (85-64, εντός, στις 23 Δεκεμβρίου 2021, για την Ευρωλίγκα, 81-73 στο Ηράκλειο, στις 20 Φεβρουαρίου, στον τελικό του Κυπέλλου και 101-73, στις 17 Μαρτίου, στο «Ειρήνης και Φιλίας», και πάλι για την Ευρώπη), μετά την εκτός έδρας επικράτησή τους με 81-76, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Τις πέντε σερί –και οκτώ στα τελευταία εννέα- επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε ο Ολυμπιακός, μετά το 89-67 επί του Άρη, την Πέμπτη, στον Πειραιά, για την Basket League. Μάλιστα, στην Ευρωλίγκα, τερμάτισε δεύτερος στην κανονική περίοδο και θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μονακό, με πλεονέκτημα έδρας. Ο νικητής του αποψινού ντέρμπι θα αγκαλιάσει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας. Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα και το αν ο Παναθηναϊκός θα έχει τύχη θα κριθεί από δύο παράγοντες: Την κατάσταση του Νέντοβιτς και την κυριαρχία του Παπαγιάννη στις δύο ρακέτες. Αν οι δύο παίκτες αποδώσουν σε υψηλό επίπεδο, τότε το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, θα προσπαθήσει να κατεβάσει τον ρυθμό.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Μπάσκετ μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις