Φανέλα της Νίκης στα χέρια του νεαρού “πολεμιστή της ζωής” Γιώργου Μάνη (pic)


Μοιράσου το άρθρο
Μία όμορφη πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τον ποδηλάτη της ομάδας, Άγγελο Κριτσιώτη, έκανε πράξη η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, χαρίζοντας στον νεαρό Γιώργο Μάνη, παιδί της Φλόγας που πάλεψε και κέρδισε τον καρκίνο, μία αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ιστορία του μικρού Γιώργου Μάνη, παιδί της Φλόγας Τρικάλων, που κατοικεί στην Καλαμπάκα, μας συγκίνησε το περσινό καλοκαίρι. Με τόλμη και τεράστια ψυχικά αποθέματα, παρέα με τον ποδηλάτη της Νίκης Βόλου, Άγγελο Κριτσιώτη, ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι με ποδήλατο, από τα Τρίκαλα, τερματίζοντας στο Βόλο.
Χθες (10/4), μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας μας, με αντίπαλο τα Τρίκαλα, στην Καλαμπάκα, ο ποδηλάτης μας, Άγγελος, επισκέφθηκε τα “κυανόλευκα” αποδυτήρια κι έλαβε μία φανέλα της ομάδας μας, με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών μας, με σκοπό να παραδοθεί στον νεαρό Γιώργο, θυμίζοντας σε αυτόν και στην οικογένειά του πως ο σύλλογος της Νίκης Βόλου, με “μπροστάρη” τον Άγγελο Κριτσιώτη, θα είναι πάντα στο πλάι του.
Εις το επανιδείν, Γιωργάκη!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις