Θεοδώρου: “Επιτυχία διπλής σημασίας η άνοδος, φαβορί ο Νηλέας για πρωτάθλημα”

Στο goalpost.gr μίλησε ο προπονητής του Μαγνησιακού, Θάνος Θεοδώρου, σχετικά με την επιστροφή της ομάδας του στην Α’ ΕΠΣΘ και τον “τελικό” πρωταθλήματος με τον Νηλέα, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, χρίζοντας φαβορί την ομάδα των Λεχωνίων.

Αναλυτικά:

Για την επίτευξη της ανόδου:

“Το γεγονός ότι εκπληρώσαμε τον στόχο που βάλαμε, από την αρχή της χρονιάς, είναι μία μεγάλη επιτυχία για εμάς. Προσωπικά, πιστεύω ότι αποκτά διπλή σημασία, διότι ο στόχος επετεύχθη με ένα ρόστερ που απαρτίζεται από παιδιά που δεν είναι συνηθισμένα στην πίεση του πρωταθλητισμού, αλλά με παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες, σε συνδυασμό με κάποιες συγκεκριμένες, ποιοτικές επιλογές που συμπλήρωσαν την ομάδα, τα Χριστούγεννα. Ήταν μία χρονιά που, παρά τις δυσκολίες, ο πήχης μπήκε ψηλά και νομίζω ότι, τελικά, αξίζαμε να επανέλθουμε στην Α’ ΕΠΣΘ. Έχουμε το πλεονέκτημα, ενόψει της ερχόμενης σεζόν, ότι μπορούμε να χτίσουμε σε έναν πολύ καλό και νεανικό κορμό που έχει δημιουργηθεί. Μου αρέσει αυτό το μοντέλο. Να ενισχυθούμε, όπως πρέπει, και, του χρόνου, να είμαστε ακόμα καλύτεροι”.

Για τον αγώνα με τον Νηλέα, εκτός έδρας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, το οποίο θα κρίνει και τον πρωταθλητή:

“Νομίζω πως, χωρίς άγχος πια, μετά την επίτευξη του βασικού μας στόχου, θα πάμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, παρά το γεγονός πως ο Νηλέας θεωρώ ότι είναι το φαβορί. Έχει το προβάδισμα, λόγω γηπέδου, λόγω ομοιογένειας τριών ετών στο ρόστερ του και λόγω του γεγονότος ότι θα παίξει για δύο αποτελέσματα, βάσει της βαθμολογικής του θέσης, ενώ εμείς πρέπει να παίξουμε μόνο για τη νίκη. Η ομάδα μου, βέβαια, δείχνει ότι θα το παλέψει, όπως πάλεψε όλη τη σεζόν. Ο καλύτερος να επιβραβευθεί με τον τίτλο του πρωταθλητή κι αν, για κάποιον λόγο, δεν είμαστε εμείς, να είμαστε εκεί και να χειροκροτήσουμε τον αντίπαλο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις