Κοκκινάκης: “Όλοι ευχαριστημένοι από την πορεία του Νηλέα, θέλουμε το πρωτάθλημα”

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της ανόδου, και μαθηματικά, του Νηλέα στην Α’ ΕΠΣΘ, πραγματοποίησε ο προπονητής της ομάδας των Λεχωνίων, Κυριάκος Κοκκινάκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Ξεκινήσαμε, με στόχο να μπούμε στην τετράδα και να σωθούμε. Ο στόχος αυτός εξασφαλίστηκε νωρίς. Μετά, είπαμε πως πρέπει να φτάσουμε, όσο ψηλότερα γίνεται και τερματίσαμε στην πρώτη θέση, στην κανονική διάρκεια, και διατηρηθήκαμε σε αυτήν, μέχρι και το τέλος των πλέι-οφ, εδώ που έχουμε φτάσει τώρα. Είμαστε υπερευχαριστημένοι από την πορεία και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Παίκτες, εγώ και διοίκηση δε σταματάμε να ονειρευόμαστε και για ακόμα ψηλότερα. Η χρονιά πήγε πάρα πολύ καλά, είχαμε μεγάλο ρόστερ 30 ποδοσφαιριστών και μπορέσαμε, μέσα στη χρονιά, να τους χρησιμοποιήσουμε όλους, όλα τα παιδιά ξεκίνησαν, έστω και μία φορά, ως βασικοί. Κάναμε σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού κι έχουμε μείνει, άπαντες, απόλυτα ευχαριστημένοι.

Υπάρχουν, μόλις, 3-4 παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και όλοι οι υπόλοιποι αθλητές μας είναι γύρω στα 20. Θα “χτίσουμε” πάνω στον φετινό κορμό μας και, κάθε χρόνο, πιστεύω πως θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα. Ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός κι έχουμε πραγματοποιήσει κάποιες επαφές για προσθήκες, ενόψει της νέας σεζόν”.

Για τον αγώνα με τον Μαγνησιακό, την τελευταία αγωνιστική:

“Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα, φυσικά. Είναι ο τελευταίος μας στόχος. Θα αγωνιστούμε, κόντρα στον Μαγνησιακό, γι’ αυτό”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις