Τσουκαλάς: «Θέλουμε να κερδίσουμε την ΑΕΛ»

Στην εκπομπή “Σφύριξα κι έληξες” στον SPORT FM 89,5, μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου Σταύρος Τσουκαλάς. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής των κυανολεύκων, αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία του β΄ γύρου, στην οργάνωση της ομάδας του, αλλά και στο μέλλον που μπορεί να έχει αυτή, βλέποντας ο ίδιος τη Νίκη πολύ σύντομα στην κορυφαία κατηγορία!

Για το νικηφόρο ματς στα Τρίκαλα είπε: «Ήμασταν το φαβορί για τη νίκη, αλλά έπρεπε να το προσπαθήσουμε αυτό, έγινε η προσπάθεια και τα καταφέραμε, κερδίσαμε και φτάσαμε τα έξι σερί νικηφόρα παιχνίδια. Συνεχίζουμε…».

Για το κακό διάστημα της ομάδας του, που κόστισε ίσως και την διεκδίκηση της 1ης θέσης, τόνισε: «Εμείς είχαμε ένα κακό διάστημα που επηρέασαν την ομάδα οι απουσίες, κυρίως από τα κρούσματα που είχαμε. Δεν αναβλήθηκε παιχνίδι μας, είχαμε απουσίες, επηρεαστήκαμε και το πληρώσαμε. Έπαιξε ρόλο και η εναλλαγή των γηπέδων που χρησιμοποιούμε ως έδρα, αλλά αυτό τώρα το έχουμε συνηθίσει κατά κάποιο τρόπο».

Όσο για το ματς της Πέμπτης κόντρα στην ΑΕΛ είπε: «Οπωσδήποτε το παιχνίδι αυτό είναι ένα κίνητρο από μόνο του για να πάρουμε άλλη μία νίκη! Είναι ένα ντέρμπι, με την ΑΕΛ να κυνηγά την Βέροια, αφού εμείς ήμαστε αρκετά πίσω, αν και στην 3η θέση. Θέλουμε να κερδίσουμε, ήμαστε μία ομάδα που έχουμε αποδείξει ότι παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε. Ελπίζω ότι ο κόσμος, που δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα με την παρουσία του, θα γεμίσει τη Νεάπολη και θα μας βοηθήσει να πάρουμε άλλη μία νίκη και να την πανηγυρίσουμε μαζί…».

Όσο για τον ίδιο και τις γεμάτες χρονιές του, τόνισε: «Είναι και θέμα διαχείρισης από το τιμ. Δεν είναι εύκολο να παίζεις Κυριακή – Τετάρτη, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από το προπονητικό τιμ και στην Νίκη αυτό το έχουμε. Γίνεται πολύ καλή δουλειά πάνω σ΄ αυτό από τον προπονητή μας και το επιτελείο του»

Ο Σταύρος Τσουκαλάς είναι από τους πλέον έμπειρους παίκτες της Νίκης, με παρουσία σε ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και στο εξωτερικό (3 χρόνια σε Ουγγαρία, 1 στην Κύπρο). Επέστρεψε στην Ελλάδα για τη Νίκη, πως βλέπει το μέλλον;

«Νομίζω ότι η Νίκη βάζει τις βάσεις για να αλλάξει κατηγορία! Αν δεν είναι η νέα χρονιά, θα είναι η επόμενη αυτή που η Νίκη θα διεκδικήσει και θα ανέβει κατηγορία… Το πιστεύω αυτό, αφού γίνεται σοβαρή προσπάθεια και η ομάδα κοιτάζει πολύ την οργάνωσή της. Πράγμα απαραίτητο για να θέσεις υψηλούς στόχους».

Η νέα σεζόν όμως, θα βρει τον Σταύρο Τσουκαλά στην ομάδα; «Είναι η πρώτη φορά που μου κάνουν αυτή την ερώτηση…» είπε ο Τσουκαλάς, που τόνισε σχετικά ότι… «είναι ακόμα νωρίς. Περιμένω και την τελευταία αγωνιστική, να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα το συζητήσουμε. Προς το παρόν θέλω να παίζω, να κερδίζει η ομάδα μου, να έχουμε υγεία και βλέπουμε…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις