“Τρία στα τρία” για την Κ-20 της Νίκης, 7-1 τον ΑΟΤ

Διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League 2 η Νίκη Βόλου που κέρδισε την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα, με σκορ 7-1, στο “Παντελής Μαγουλάς”, το απόγευμα της Δευτέρας (11/4).
Η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή , για ακόμα μία αναμέτρηση, έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, κατακτώντας το τρίτο διαδοχικό της “τρίποντο”, πριν το ρεπό της, ενώ μετά τις διακοπές του Πάσχα, θα ταξιδέψει στη Λειβαδιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την συνδιεκδικήτρια ομάδα της πρώτης θέσης, τον τοπικό Λεβαδειακό.
Όλα τα τέρματα της βολιώτικης ομάδας σημειώθηκαν στο πρώτο 40λεπτο, από τους Γιαρλελή (2), Τσατσελάρι (2), Μπαλλά, Τζιάνη και Πρίφτι. Για τους Τρικαλινούς, μείωσε ο Τσιούνης.
Οι συνθέσεις:
Νίκη Βόλου (Ακτσιαλής): Αλεξιάδης (46′ Χλιάπας), Τόγιας, Χουσεΐνογλου, Ντόντα, Χολέβας (30′ Καραγιάννης), Πρίφτι, Τσατσελάρι (46′ Γλυκός), Γιαρλελής, Τζιάνης (46′ Αναστασιάδης), Μπαλλάς (30′ Σφέτσας), Τανός.

Α.Ο. Τρίκαλα: Μπαρούτας, Σάββας, Μανίκας, Παπαγιάννης, Κίσσας, Τζώρας, Δημόπουλος, Κούτρας, Γούσιος, Χαρχαντής, Θιάγκας,

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Ευθύμιου, Τσιούνης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις