Με 13 παίκτες έμεινε ο ΑΟΤ – Παίζει με Ολυμπιακό κι αποσύρεται;

Μετά τον 22χρονο μέσο Θοδωρή Χειρίτραντα ο οποίος αποχώρησε πριν τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής είπε αντίο στον ΑΟ Τρίκαλα. Πρόκειται για τον 23χρονο μέσο Βασίλη Πέλκα, ο οποίος μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στα Τρίκαλα έφυγε και αυτός και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Έτσι η Τρικαλινή ομάδα έχει μείνει με 13 ποδοσφαιριστές καθώς έχει τραυματιστεί ο Μανίσογλου και καλείται να βγάλει τα επόμενα τρία παιχνίδια που μένουν για να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα και να δει την επόμενη μέρα που την φέρνει στην Γ Εθνική.
Την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 15.00 η ομάδα είναι παίξει στο Βόλο με τον Ολυμπιακό και την Κυριακή 17 Απριλίου να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ Β΄, πιθανά στο γήπεδο Καλαμπάκας. Την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό και την τελευταία αγωνιστική την 1η Μαϊου είναι να παίξει στη Λάρισα με την ΑΕΛ. Ζητούμενο πλέον αν η ομάδα των Τρικάλων μπορέσει να τελειώσει το πρωτάθλημα ή αν θα γράψει μη παρουσία σε ματς και δεν κατέβει σε όλα.

Υπενθυμίζεται ότι βαθμολογική τιμωρία και αποβολή από το πρωτάθλημα υπάρχει αν δεν κατέβει η ομάδα σε τρεις αγώνες. Σε κάθε ματς έχει -3 βαθμούς. Ενώ υπάρχει και χρηματικό πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ για κάθε αγώνα που δεν κατεβαίνει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Θα δούμε τελικά τι θα συμβεί.

Οι 13 εναπομείναντες παίκτες είναι οι

Περλέσι
Ντιαλόσι
Γκοβίνας
Ευθυμίου
Ιωαννίδης
Μυλόπουλος
Νιάρος
Ριζογιάννης
Σανδραβέλης
Φουτσίνι
Κλεμέντε
Γκιντεκέ
Ζησόπουλος

Πηγή: trikalasportiva

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις