Τα γενέθλια του Βοσνιάδη και οι “on air” ευχές: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο»

61 ετών έγινε σήμερα ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, με τους παραγωγούς της απογευματινής εκπομπής του BlueheartFM 105.1, Θοδωρή Σδούγκο και Γιώργο Θάνο να του τηλεφωνούν “on air”, προκειμένου να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτού, δε δίστασε να απαντήσει στα ερωτήματα των δύο ανδρών, στη ροή της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο Θεσσαλονικιός τεχνικός μίλησε για την φετινή προσπάθεια της ομάδας του, αναφέροντας ότι άπαντες, εντός του αγωνιστικού τμήματος, έκαναν υπομονή, όταν το ρόστερ είχε μείνει “μισό”, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού, στο δυσκολότερο χρονικό σημείο για τη Νίκη, με τα συνεχόμενα παιχνίδια της. Εκείνη η περίοδος, σύμφωνα με την προσωπική του άποψη, ήταν και ο λόγος που η Νίκη δεν είναι κοντά στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος.

Δεν αναβάλαμε κανένα παιχνίδι, δεν ψάξαμε άλλες μεθόδους, όταν είχαμε ελλείψεις. Όταν όλα τα παιδιά επέστρεψαν, ήμασταν σίγουροι πού θα φτάσουμε. Φέραμε καλούς ποδοσφαιριστές κι αθλητές, ανταποκρίθηκαν και κάνουμε έναν καταπληκτικό δεύτερο γύρο“, τόνισε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον κόσμο της Νίκης, τονίζοντας πως θέλει να δει πάλι τις στιγμές του 2013-14 στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.

“Να έρθει ο κόσμος και να δείξει τη δυναμική του. Δεν είμαστε ομάδα 300 φιλάθλων, όταν είμαστε συσπειρωμένοι, είμαστε χιλιάδες“, ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός.

Τέλος, μίλησε για τη συνολική προσπάθεια του οργανισμού της Νίκης και τη διοίκηση, αναφέροντας πως, χρόνο με το χρόνο, θα τίθενται οι βάσεις για το κάτι παραπάνω: “Βελτιώθηκαν πολύ οι συνθήκες, σε σχέση με πέρσι. Πλησιάζουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, είμαστε στο 50%, θα χρειαστούμε κι άλλη προσπάθεια. Πρέπει να σταθούμε στο ήθος της διοίκησης, γίνεται μία καθαρή προσπάθεια η ομάδα να αποκτήσει αξιοπιστία. Αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος φέτος. Δεν μπορεί κανένας να πει κάτι για την ομάδα, δεν επιλέγουμε παιχνίδια, δε μας απαγορεύει κανένας να παίξουμε για εμάς”.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει “συνδέσει” το όνομά του με τη σύγχρονη ιστορία της Νίκης Βόλου, χάρισε μοναδικές στιγμές στον κόσμο της ομάδας και, μέλημα όλων, στο κυανόλευκο στρατόπεδο, είναι να γιορτάσει πολλά ακόμα γενέθλιά του, στον Βόλο και τους κυανόλευκους, για να γράψει κι άλλες “χρυσές” σελίδες στο “μπλε” βιβλίο.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το μήνυμα ακροατή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής για τον έμπειρο coach:

“Αυτός είναι ο δρόμος της επιτυχίας τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε το 13-14 η άνοδος ούτε πέρυσι που μας έβγαλε από τα μαλλιά την τελευταία στιγμή από σίγουρο υποβιβασμό δυο κατηγορίες μας έδωσε γιατί:

  • Λέει την αλήθεια ….δεν παραμυθιάζει τον κόσμο
  • φτιάχνει σιγά σιγά οργανωτικά την καθημερινότητα της ομάδας
  • δημιούργησε στεγανά ….και έκλεισε τους διαδρόμους των αποδυτηρίων
  • και φυσικά είναι έμπειρος και ικανός και μας γνωρίζει σαν ομάδα και σαν χαρακτήρες με την παθογένεια που έχουμε πολλές φορές ο κ Βοσνιάδης είναι ο πολυτιμότερος γιατί κρατά εξωαγωνιστικά τις ισορροπίες τίποτα τυχαίο…”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις