Το αυτονόητο με τα Τρίκαλα για να μείνει “ζωντανός” (pregame)

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να ισοβαθμεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον ΑΟ Τρίκαλα, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι είναι το μεγάλο φαβορί στη σημερινή (13/04, 3 μ.μ.) μεταξύ τους αναμέτρηση, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της SL2.

Οι φιλοξενούμενοι θα έρθουν σήμερα στον Βόλο έχοντας μόλις 13 παίκτες στην αποστολή τους και πιθανόν αυτό να είναι το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο θα συμμετάσχουν στη φετινή περίοδο μιας και έχουν αποδεχθεί τη μοίρα τους. Ακόμη και αυτοί οι 13 παίκτες δεν προπονούνται ομαδικά που δείχνει το βάθος της αποσύνθεσης της ομάδας των Τρικάλων.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να κάνει το αυτονόητο, να κερδίσει τον σημερινό αντίπαλο και να ελπίζει σε βαθμολογικά «δώρα» των ανταγωνιστών αλλά και σε αγωνιστική ανάσταση στα τελευταία παιχνίδια. Η απόσταση των πέντε βαθμών από την σωτηρία δεν είναι απαγορευτική για όνειρα και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες μέχρι την αυλαία του πρωταθλήματος.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κόμνος, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Πέλκας, Χατζής. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Σκοπελίτης, Μάνγκα, ο τραυματίας Στάμου, καθώς και οι Κωνσταντίνου, Ασαμόα, Μανάφοφ, Ρηγόπουλος και Φουρίκης.

Από την Πέλλα ο ρέφερι της αναμέτρησης

Την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου – Τρίκαλα, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 15:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης, θα διευθύνει ο κ. Μελέτιος Γιουματζίδης από τον σύνδεσμο Πέλλας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Αθανάσιος Δέλλιος και Αχιλλέας Ανασταδιάδης, από Πέλλα και Σέρρες, αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Παναγιώτης Καδδάς, από την Αχαΐα και παρατηρητής ο κ. Δημήτρης Γκάγκας, από τη Λάρισα.

Τα εισιτήρια

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-AO Τρίκαλα θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, σήμερα Τρίτη 12/4 από τις 18.00-21.00 και αύριο Τετάρτη 13/4 (ημέρα του αγώνα) από τις 09.00-12.00.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΑΟ Τρίκαλα θα διατίθενται από το Café Da Luz (Δεληγιώργη 4) και από το Café River (Ιωλκού 408 στον Άνω Βόλο).

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-ΑΟ Τρίκαλα η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ γενική είσοδος.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις