Διακρίσεις κι ατομικά ρεκόρ για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου

Διακρίσεις, εξαιρετικές επιδόσεις κι ατομικά ρεκόρ σε Λάρισα και Πτολεμαΐδα για την κολύμβηση της Νίκης Βόλου

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε ένα πλούσιο σε αγωνιστική δραστηριότητα σαββατοκύριακο για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου μας, συμμετείχε με δυο αποστολές σε αγώνες προαγωνιστικών  στην Λάρισα 09-10 /04/2022 και σε ημερίδα επιδόσεων τεχνικής κολύμβησης στην Πτολεμαΐδα την Κυριακή 10/04/2022.

Στη Λάρισα τα παιδιά της προαγωνιστικής συμμετείχαν στους αγώνες “ΑΚΡΙΣΙΑ 2022”.Οι νεαροί αθλητές μας, αγωνιστήκαν  και βελτίωσαν τις ατομικές επιδόσεις κατακτώντας και μετάλλια. Την αποστολή συνόδευαν η προπονήτρια κ. Ειρήνη Μπέλλου και το μέλος της ΔΕ κ. Αποκρεμιώτη Πόπη.

Πτολεμαΐδα

Στην Πτολεμαΐδα το τμήματεχνικήςκολύμβησηςτου συλλόγου, συμμετείχε στην ημερίδαεπιδόσεωνΒορείουΕλλάδος που διοργάνωσε η ΚΟΕ.

Τα παιδιά που συμμετείχανέκανανεξαιρετικέςεπιδόσεις ,νέαατομικάρεκόρ με σημαντικήβελτίωση και κατέγραψανχρόνους που κατατάσσονται στις καλύτερεςεπιδόσεις σε πανελλήνιακλίμακα.Ειδικά δυο αθλητές μας στην παρθενική τους εμφάνιση στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης, η Λυδία Παντελόγλου και ο Αθανάσιος Μπαρτζώκας,  κατέγραψαν επιδόσεις που αποτελούν τις καλύτερες (τον 1ο χρόνο) επιδόσεις σε πανελλήνιο επίπεδο στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.

Την αποστολήσυνόδευσαν ο προπονητής της ομάδας κ.Καλαϊτζογλίδης Γρήγορης και ο έφορος τεχνικής κολύμβησης κ. Θεοδοσόπουλος Χριστόφορος .

Η Δ.Ε. του τμήματοςκολύμβησης,συγχαίρειόλα τα παιδιά και τους προπονητές για τις εξαιρετικέςπροσπάθειες και αγωνιστικέςεμφανίσεις της ομάδαςκαθώς και τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών και εύχεταικαλήσυνέχεια .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις