Ισόπαλος 2-2 ο Ρήγας Φεραίος με τον Θεσπρωτό (85 photos)

Ο Ρήγας Φεραίος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Θεσπρωτό στην έδρα του, καθώς παραχώρησε ισοπαλία (2-2) στην ομάδα της Ηγουμενίτσας. Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου για την 24η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ενώ το δεύτερο μέρος ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Βελεστίνου άνοιξε στο σκορ με τον Σέττο στο 12΄. Ο Ζενουνι έβγαλε μπαλιά στο Σέττο και ο επιθετικός του Ρήγα με σουτ στο δεξί «παραθυράκι» του Κωνσταντάκου έγραψε το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Πέντσας δοκίμασε το κοντινό σουτ, με τον Κεφαλά να αποκρούει, όμως στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε σε 1-1.

Πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου, ο Σέττος κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση της «εσχάτης των ποινών» ανέλαβε ο Σπαθής, ο οποίος ήταν εύστοχος από τα ένδεκα βήματα, χαρίζοντας εκ νέου το προβάδισμα στους «κυανόλευκους». Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Νάκος με κοντινό σουτ στο 71΄.

Σκόρερ: 12΄ Σέττος, 40΄ Σπαθής, 19΄ Πέντσας, 71΄ Νάκος
Διαιτητής: Τρέβλας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Κελεσίδης, Γιάντσης (Ημαθίας)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Σπαθής, Γεωργατζής, Αλεξίου, Ζενούνι, Κορέτα (72΄ Χατζής), Τσίπης, Σέττος.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Ηλίας, Μήτσης, Τέλλος, Καρίδης, Μώκος, Μπίκας (64΄ Νάκος), Κερμενίδης, Στεφανίδης (87΄ Σουκρίογλου), Πέντσας, Καβαλλάρης (61΄ Πολυχρονόπουλος).

Δημήτρης Μπιτολάς

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Βελεστίνο:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις