Αλιατίδης: “Να κερδίσουμε την ΑΕΛ και να το αφιερώσουμε στον κόσμο μας”

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης, το μεσημέρι της Πέμπτης (14/4, 15:00), στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Μάνος Αλιατίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Στην προηγούμενη αναμέτρηση, με αντίπαλο τα Τρίκαλα, περιμέναμε να κάμψουμε πιο δύσκολα την αντίσταση του αντιπάλου. Πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ, καταφέραμε, από νωρίς, να θέσουμε τις βάσεις για μία ακόμα νίκη μας και, από ‘κει και πέρα, με σωστή διαχείριση, τα καταφέραμε.

Έρχεται το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Έχουμε εικόνα του αντιπάλου, τον αντιμετωπίσαμε στη Λάρισα, στον πρώτο γύρο και, κατά την προετοιμασία μας, για τον αγώνα, την τρέχουσα εβδομάδα, είδαμε και σχετικά βίντεο, στην ανάλυσή μας. Το παιχνίδι, πιστεύω, ότι θα κριθεί στη δύναμη και στο ποιος το θέλει περισσότερο. Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να έχει μία δυναμική παρουσία στις κερκίδες της Νεάπολης. Είναι από τα τελευταία μας φετινά παιχνίδια εντός έδρας και θέλουμε να κερδίσουμε, προκειμένου να αφιερώσουμε ακόμα μία νίκη σε ντέρμπι, στους οπαδούς μας.

Η ΑΕΛ έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά δεν κοιτάμε τη Λάρισα, κοιτάμε την ομάδα μας. Έχουμε ένα σερί νικών κι επιθυμούμε να το επεκτείνουμε. Θα πάμε, ξεκάθαρα, για τους τρεις βαθμούς”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις