Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Θ. Δεσλή

Σοκ προκάλεσε ο ξαφνικός χαμός του Θανάση Δεσλή. Σύλλογοι, σωματεία και Σύνδεσμοι από το  χώρο του μπάσκετ, αποχαιρετούν με ανακοινώσεις τους τον αείμνηστο Βολιώτη διαιτητή.
Ολυμπιακός Βόλου

Με θλίψη ,η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου πληροφορήθηκε  την αιφνίδια απώλεια του παλαίμαχου διαιτητή Καλαθοσφαίρισης Αθανάσιου Δεσλή. Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 απευθύνει τα  συλλυπητήρια της στους οικείους του που πάντα ήταν και είναι κοντά στον Σύλλογο μας Καλό ταξίδι αγαπητέ Θανάση, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Ίωνας Βόλου

Ο Α.Σ Ιωνας Βόλου εκφράζει τα πιο βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Δεσλη για τον αδόκητο χαμό του. Ο Θανάσης υπήρξε ένας εξαίρετος διαιτητής με πολλούς αγώνες στο κορυφαίο επίπεδο αλλά υπήρξε επίσης και αθλητής της ομάδας του Ιωνα με ήθος και τίμησε την φανέλα της ομάδας μας στο έπακρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει .

ΣΚΚΘ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ)
Με θλίψη αποχαιρετούμε τον φίλο , πρώτα από όλα και συνεργάτη Θανάση, θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.
Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Α.Ε.Β.Δ.
Ο πρόεδρος  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Ε.Β.Δ. και ολόκληρη η μπασκετική μας οικογένεια εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την αναπάντεχη απώλεια  του Θανάση Δεσλή, ενός εξαίρετου διαιτητή καλ/σης ενός εξαίρετου ανθρώπου . Ευχόμαστε στους οικείους του κουράγιο και δύναμη ώστε   να αντιμετωπίσουν την μεγάλη απώλειά του. Καλό Παράδεισο Θανάση.
ΣΔΚΜ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ)

Ο ΣΔΚΜ αποχαιρετά έναν συνάδελφο και φίλο από τη ζωή. Ο Θανασής Δεσλής άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή βυθίζοντας όλους εμάς σε απέραντη θλίψη.
Δεν υπάρχουν λόγια. Καλό παράδεισο Θανάση…
Σύνδεσμος Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιστών Μαγνησίας αποχαιρετά τον Θανάση Δεσλή, ένα ξεχωριστό μέλος της μεγάλης οικογένειας του μπάσκετ. Θανάση θα σε θυμόμαστε πάντα για το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα σου. Καλό σου ταξίδι

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις