Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Σ. Καραντάκου του Ολυμπιακού Β.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος αναδείχθηκε η Αγριώτισσα κολυμβήτρια του Ολυμπιακού Βόλου Σταυρούλα Καραντάκου, η οποία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατέκτησε την πρώτη θέση στα 100μ. ελεύθερο με 57.40. Η ταλαντούχα αθλήτρια που στο παρελθόν πέτυχε μεγάλες διεθνείς διακρίσεις ήρθε δεύτερη στα 50μ. ελεύθερο με 26.25 και τρίτη στα 50μ. πεταλούδα με 28.68…

…Η Σταυρούλα Καραντάκου επανήλθε δριμύτερη μετά από δυο χρόνια αποχής από αγώνες και με την καθοδήγηση του Γρηγόρη Μαντά ανέβηκε και πάλι στην κορυφή. Η νεαρή πρωταθλήτρια δήλωσε στο goalpost.gr : «Είμαι χαρούμενη , αφού μετά από δύο χρόνια αποχής από αγώνες κατάφερα και πάλι να πλασαριστώ στην τριάδα και στα τρία αγωνίσματα που συμμετείχα. Βέβαια, περίμενα καλύτερο χρόνο, τον οποίο θα πετύχω στο μέλλον. Στόχος μου παραμένει να πιάσω το όριο για τους Πανευρωπαϊκού, κάτι που όμως είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να επανέλθω στην κατάσταση που ήμουνα πριν από δύο χρόνια.
Βέβαια, οι συνθήκες προπόνησης είναι εξαιρετικά δύσκολες, αφού γυμνάζομαι στη Ν. Ιωνία, σε μια διαδρομή μαζί με πολλούς ακόμη συναθλητές μου. Ο προπονητής μου κάνει το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν υπάρχουν, ούτε επαρκείς διαδρομές, ούτε ο χρόνος που χρειάζεται στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, μια και η 50άρα πισίνα στο κολυμβητήριο του Βόλου είναι κλειστή.
Ευχαριστώ θερμά τους γονείς μου, αφού χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα. Επίσης, ευχαριστώ τον προπονητή μου Γρηγόρη Μαντά, καθώς και τον σύλλογό μου, τον Ολυμπιακό Βόλου για τη στήριξή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις