ΒΙΝΤΕΟ: Τα γκολ από τη νίκη παραμονής του Πιερικού με τη Βέροια

Σπουδαίο τρίποντο για τον Πιερικό που κατάφερε και κέρδισε την πρωτοπόρο Βέροια στην Κατερίνη, βάζοντας σταθερές βάσεις για να παραμείνει στην κατηγορία.

Το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ στο 23′ από τέρμα που σημείωσε ο Γαβριηλίδης, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Αρχικά ισοφάρισε με κεφαλιά του Κανούλα στο 54′ και στη συνέχεια πέτυχε την ολική ανατροπή με σουτ του Δεμηρτζόγλου στο 77′. Ο Πιερικός είχε και δύο δοκάρια, το πρώτο στο 33′ με πλασέ του Κανούλα και το δεύτερο πριν το τέρμα του Δεμηρτζόγλου, όταν η απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουντάρ σταμάτησε στην οριζόντια δοκό.

Ο Τζήμας λόγω τραυματισμού΄αντικαταστάθηκε στο 45′, έχοντας κρατήσει τον Πιερικό στο παιχνίδι όταν η Βέροια άσκησε πίεση

Ο Πιερικός μ’ αυτή την νίκη του ανέβηκε στους 30 πόντους (12η θέση), ενώ οι Ημαθιώτες παρέμειναν στους 68 πόντους (1η θέση), με την ΑΕΛ όμως να έχει τη δυνατότητα να μειώσει από τους έξι πόντους αν καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας (46′ λ.τ Γαλάνης), Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Ζούρκος (68′ λ.τ Τόσκας), Κουκόλης, Γιαλαμίδης, Κριμιτζάς, Εμπουελέ (61′ Δεμηρτζόγλου), Ίτσιος (75′ Σουντάρ), Παπαδόπουλος, Κανούλας (75′ Μπουόλι).

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Οικονόμου (86′ Κάτσε), Γαβριηλίδης, Μούργος (66′ Ορφανίδης), Φοφανά (46′ Πόζογλου), Γιακουμάκης, Καπνίδης (66′ Κούατενγκ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις