Για τη ΝΙΚΗ και με την ΑΕΛ (pregame)

Με στόχο τη νίκη, τους τρεις βαθμούς και την κατάρριψη ενός ρεκόρ που κρατά από το 2013-14 θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου απέναντι στην ΑΕΛ, σήμερα (14/04, 3 μ.μ.), στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης. Μπορεί η βυσσινί να καίγονται για τους βαθμούς μετά το «στραβοπάτημα» της πρωτοπόρου Βέροιας, ωστόσο οι «Βολιώτες» έχουν αποδείξει πως αγωνίζονται για τη νίκη απέναντι σε όλους και χωρίς καμία εξαίρεση.

Οι κυανόλευκοι έχουν σήμερα τη δυνατότητα να σπάσουν ένα ρεκόρ που κρατά από το 2013-14 όταν και πέτυχαν έξι συνεχόμενες νίκες και πάλι με τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο. Με τη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα το ρεκόρ ισοφαρίστηκε και κόντρα στην ΑΕΛ σήμερα, μπορεί να καταρριφθεί.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αντόνιο Ροχάνο και Πασχάλη Κάσσο ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην αποστολή της ομάδας.

Επιστροφή Νικολιά και Όγκμποε

Η ήττα της Βέροιας στην Κατερίνη από τον Πιερικό, έβαλε φωτιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την ΑΕΛ να θέλει να μειώσει την απόσταση από τους πρωτοπόρους. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Νικολιάς και Όγκμποε ενώ απόντες παραμένουν οι Θεολόγου και Γκοτζαμανίδης.

Η αποστολή των βυσσινί αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μισυρλής, Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Τσέλα, Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Ραμίρεζ, Γιάκος, Νίνο, Κοτσιανούλης, Γαρουφαλιάς, Μιλτιάδης, Νικολιάς, Γλυνός, Μαυριάς, Κούστα, Τσουμάνης, Όγκμποε.

Από τον Ήπειρο το διαιτητικό τρίο

ην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την ΑΕΛ, την Πέμπτη 14/04 στις 3:00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, θα διευθύνει ο Σπύρος Ζαμπαλάς από την ΕΠΣ Ηπείρου. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Κόλλιας και Θεόφιλος Μωυσιάδης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου) και παρατηρητής ο Ματθαίος Κοφίτσας (Καρδίτσας).

Τα εισιτήρια

γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Όσον αφορά τα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπώλησή τους, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 45-47, Νέα Ιωνία) και στην καφετέρια SAGA (Δημητριάδος 45, Βόλος) από το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Απριλίου και ώρα 12 μ.μ., μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (14/4), κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Παράλληλα, εισιτήρια θα πωλούνται και στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, επί της οδού Μαιάνδρου, στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, το απόγευμα της Τετάρτης (13/4, 17:30-20:00).

Από ‘κει και πέρα, την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00).

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (100% πληρότητα, επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας)”.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις