”Τριάρα” με σβηστές τις μηχανές ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής πήρε αυτό που ζητούσε πριν το ματς με τον Πηλέα, δηλαδή το τρίποντο που ουσιαστικά θα πήγαινε στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Σαρακηνό της ερχόμενης αγωνιστικής παραμένοντας στο ρετιρέ. Η ομάδα του Γ. Φασουράκη που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, έφτασε τελικά στο τελικό 3-0 χωρίς να ενθουσιάσει με την απόδοση της και μάλιστα λίγο έλειψε να πληρώσει την κακή της εικόνα μέχρι το 70′. Σκόρερ οι Τζίμας (3′), Τσελέπης (70′) και Νούσιας (82′).

Γκολ από τα αποδυτήρια, κακό ποιοτικά το α’ μέρος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, μιας και μόλις στο 3ολεπτό της αναμέτρησης, ο Τζήμας εκμεταλλεύτηκε εις το έπακρων την συρτή σέντρα του Κοντοβά από τα αριστερά και με πλασέ σε πρώτο χρόνο έκανε το 1-0. Στο 11′ ο Θάνος, βρέθηκε εντός περιοχής, επιχείρησε το δυνατό σουτ, όμως είδε την προσπάθεια του να φεύγει μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο της εστίας του Φηύγα. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία καλή ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, καθώς ο Ηρακλής είχε την κατοχή όμως δεν είχε καθαρό μυαλό για να καταφέρει να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή της ομάδας του Θ. Θάνου.

Τεράστια απολεσθείσα ευκαιρία για τον Πηλέα, 3-0 με βοήθεια από τον πάγκο.

Το δεύτερο μέρος και πάλι δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο από θεαματικής άποψης, αλλά σίγουρα στο 50′ ο Πηλέας πήγε να κάνει την ζημιά με τον Ζουλέκου να πλασάρει πάνω από το οριζόντιο της εστίας του Ανατολή, από το ένα μέτρο έπειτα από γύρισμα του Δημουλά από τα αριστερά. Στο 70′ ο Νούσιας έδωσε έτοιμο γκολ στον Τσελέπη με το κεφάλι έπειτα από σέντρα του Κοντοβά, με τον επιθετικό του Ηρακλή να σκοράρει σε κενή εστία με κεφάλιά. Το κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Νούσιας μιας και στο 82′ ο πολύπειρος επιθετικός μέσος του Ηρακλή έφυγε στην πλάτη των αμυντικών του Πηλέα έπειτα από κάθετη του Μόσιο και με πλασέ νίκησε τον Φηύγα για το τελικό 3-0.

Συνθέσεις:

Ηρακλής: (Γ. Φασουράκης) Ανατολής, Ντούρο, Κοντοβάς, Μοράλες, Σουλιώτης, Φέζο, Νούσιας, Ζαρίφης, Βουρδάκης(71′ Τσουκάλης), Θάνος (71′ Μόσιος), Τζίμας (46′ Τσελέπης).
Πηλέας: (Θ.Θάνος) Φηύγας, Στύλλας, Δημουλάς (77′ Μπιφάνης), Ε. Ματθαίου, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Καζάκης (46′ Μακρής), Ζουλέκου, Βούρος, Η. Ματθαίου, Μαργαρίτης (75′ Μπρισμπέος), Τσακίρης.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις