Χαντιτάγκι: “Μπράβο παλικάρια της Καβάλας”

Νέο μήνυμα έστειλε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965, Αλεξάντερ Χαντιτάγκι, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του ΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Β’ για την 31η αγωνιστική της Super League 2.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι 2 πρώτες ομάδες στην Ελλάδα αλλά και από τις καλύτερες σε όλη την Ευρώπη. Έχουν εκατοντάδες στελέχη, που αποτελούνται από μερικούς από τους καλύτερους σκάουτερ, γνώστες του ποδοσφαίρου, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, εξοπλισμό, γήπεδα και μερικές από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ευρώπη.

Μερικοί από τους νεαρούς παίκτες που αγωνίζονται στους δυο αυτούς συλλόγους αγοράστηκαν για εκατοντάδες χιλιάδες ενώ κάποιοι από αυτούς παίζουν μαζί εδώ και χρόνια.

Η ομάδα της Καβάλας που συγκροτήθηκε σε λιγότερο από 30 μέρες και μόλις πριν από 3,5 μήνες, είναι αήττητη απέναντί στις Β’ ομάδες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ σε 4 παιχνίδια!

Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μας! Πολλή καρδιά, θάρρος, αποφασιστικότητα, αγάπη, πάθος και μαχητικότητα βρίσκεται μέσα τους!

Όπως είπε ο Μαρκ Τουέιν, «Δεν είναι το μέγεθος του σκύλου στον αγώνα, αλλά το μέγεθος του αγώνα στον σκύλο»

Μπράβο παλικάρια της Καβάλας. Μπράβο!».

Πηγή: mikriliga

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις