«Εδώ είναι σα θέατρο, στο Αγρίνιο μας γ@μ$#αν!»

Ο κόσμος της Ξάνθης αποδοκίμασε τη νέα ισοπαλία της ομάδας κόντρα στην Καλλονή και ο πάντα ομιλητικός Ρασβάν Λουτσέσκου «απάντησε»! «Εδώ παίζουμε σα να είναι θέατρο, ενώ π.χ. στο Αγρίνιο από την ώρα που πατήσαμε μας γ@μ$#αν!», τόνισε και πρόσθεσε: «Πρέπει να είναι περήφανοι για αυτή την ομάδα, γιατί πριν δυο χρόνια έπαιζε μπαράζ υποβιβασμού».

 Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ξάνθη – Καλλονή:

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την προσπάθεια. Δούλεψαν, πάλεψαν, έτρεξαν. Χάσανε ευκαιρίες, πέντε στον αριθμό, ξεκάθαρες, αλλά και άλλες μεγάλες καταστάσεις. Φυσιολογικά όταν εμείς πιέζουμε ο αντίπαλος χάνει ευκαιρίες στην “κόντρα”. Έπρεπε να έχουμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι, παρότι ήταν δύσκολο.

Παίξανε στα προηγούμενα παιχνίδια όπως αυτό με τον Λεβαδειακό εξαιρετικά και αδικήθηκαν από τις ευκαιρίες και τον διαιτητή. Είναι καλή ομάδα. Άρα το γνωρίζαμε πώς θα παίξουμε με μια “κλειστή” άμυνα. Έχω απεριόριστο σεβασμό στην πόλη, στην Ξάνθη. Πρέπει όμως  να πως στους φιλάθλους ότι έναν χρόνο και δέκα μήνες πριν η ομάδα έπαιζε μπαράζ για υποβιβασμό. Παράλληλα μέχρι να αναλάβω είχε προβλήματα.

Μετά απολαύσαμε το ποδόσφαιρο, παίξαμε μπάλα, μας εκτίμησε η Ελλάδα, καταφέραμε να πετύχουμε μια ορθή νοοτροπία παίζοντας εξαιρετικά απέναντι στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, είχαμε αλλαγές το καλοκαίρι στο ρόστερ, παλέψαμε όμως, ήμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε δύναμη να προσπεράσουμε την κακή περίοδο και πλέον επιστρέψαμε δυνατοί. Μετά από Ολυμπιακό και ΑΕΚ έχουμε τις λιγότερες ήττες, παλεύουμε με δύναμη.

Πάντα με σεβασμό στο άθλημα και πλέον στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος. Παίξαμε σήμερα όμως χωρίς φιλάθλους. Σαν να ήταν ένα θέατρο. Και δεν θα είχα πει τίποτα, αλλά οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού από την ώρα που “πατήσαμε” στο Αγρίνιο μας “γάμ…”!

Μέχρι το 0-2 στο Αγρίνιο υπήρξε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, υπήρξαν πράγματα που μας επηρέασαν στην ηρεμία. Ήταν μια παρόμοια κατάσταση με τον Πανθρακικό όπου τουλάχιστον κερδίσαμε εμείς. Εδώ παίζουμε σαν να είναι θέατρο. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Εδώ ο κόσμος στην Ξάνθη πρέπει να είναι υπερήφανος για την ομάδα, είτε τελειώσουμε στην 3η, είτε στην 10η θέση, θα έχουμε πάντα το κεφάλι ψηλά. Οι παίχτες μας αξίζουν περισσότερα από αυτήν εδώ την πόλη».

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις