«Απολογούμαι για άνοια και Σουζάνα»

Ανήμερα της κλήσης της Αναγέννησης Καρδίτσας και του ίδιου από την πειθαρχική της ΕΠΟ ο Παύλος Μυροφορίδης απολογήθηκε για τη δήλωση σε βάρος του Αλέξη Κούγια.

Το απόγευμα της Πέμπτης (14/04) στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έχουν κληθεί οι ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕΛ και οι Παύλος Μυροφορίδης, Αλέξης Κούγιας αντίστοιχα έπειτα από τη δίωξη που τους ασκήθηκε για τις εκατέρωθεν δηλώσεις. Ο τεχνικός διευθυντής των Κιτρινόμαυρων με νέα του δήλωση ανέφερε:

«Καλήμερα σας. Ύστερα από την χθεσινή επίδοση εξωδίκου προς εμένα από τον κ. Κούγια, ιδιοκτήτη της ιστορικής ΑΕΛ, νιώθω την ανάγκη να διορθώσω την από (4/4) ανάρτησή μου.

Απολογούμαι για τη λέξη άνοια διότι δεν κατέχω ιατρικές γνώσεις και ως εκ τούτου ίσως να έκανα λανθασμένη διάγνωση. Απολογούμαι για το ατυχές «Σουζάνα», λόγω εσφαλμένης πεποίθησής μου, ότι αποτελεί το αγαπημένο σας τραγούδι και κατ’ επέκταση να σας χαρακτηρίζει, αφού στις 18-07-2020 ευρισκόμενος στην αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας σας με αντίπαλη αυτή της Ξάνθης, έπαιζε στα μεγάφωνα του σταδίου για πάνω από μια ώρα. Τα λοιπά αποτελούν προσωπική αξιολογική κρίση, την οποία θα υπερασπιστώ ως το τέλος.

Υ.Γ.1 Αν σας προκάλεσε φόβο, η αναφορά μου στον θεό και ότι διαθέτω την δύναμη ώστε να τον ελέγχω και να μου κάνει προσωπικές χάρες, τότε εσφαλμένα πιστεύετε ότι η προηγούμενη άναρτησή μου είχε εσάς στόχο.

Υ.Γ. 2 Εν όψει των Άγιων ημερών του Πάσχα ας αφήσουμε τις προσωπικές μας διαφωνίες στην άκρη κι ας ευχηθούμε ύγεια σε όλον τον κόσμο αλλά και προσωπικά σε σας.

Με εκτίμηση Παύλος Μυροφορίδης».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις