Με Αυγενάκη, Γεραπετρίτη, διαιτητές, διοίκηση και κόσμο της Νίκης τα έβαλε η ΑΕΛ με δύο ανακοινώσεις

Δύο ανακοινώσεις εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νίκη Βόλου ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και τρίτη…

Σ’ αυτές τις πρώτες δύο τα βάζει με Αυγενάκη, διαιτητή, Νίκη Βόλου, φιλάθλους της Νίκης, και Γεραπετρίτη.

Η πρώτη ανακοίνωση:

“Ρε Αυγενάκη τι πρωτάθλημα είναι αυτό που έκανες;

Μας έκανες να παίζουμε με 40 χωριά.

Η Βέροια της οποίας ιδιοκτήτες είναι οι αγαπημένοι του κόμματός σου, με το συνεταίρο με τα 100 κιλά κοκαΐνη, να έχει πάρει 8 γκολ οφσάϊντ και 9 πέναλτι και εμάς δεν μας δίνουν κανονικό πέναλτι στα 3 μέτρα.

Μία ομάδα υπάρχει μέσα στο γήπεδο, και αυτή είναι η ΑΕΛ!”

Η δεύτερη ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν περίμενε ποτέ η διοίκηση της Νίκης Βόλου, ειδικά μετά την αρίστη φιλοξενία την οποία απήλαυσαν όλα τα μέλη της στον πρώτο γύρο, να μας εφέρετο, από απόψεως φιλοξενίας, σαν να μην είμαστε η ΑΕΛ του ενός πρωταθλήματος και των δύο κυπέλλων, που τους κάνουμε τιμή να παίζουμε σε αυτό το χωράφι – γήπεδό τους, η ομάδα που έχει κάνει την φιλοξενία – κανόνα στο ιστορικό Αλκαζάρ, αλλά μία ομάδα από κάποιο χωριό από αυτά που έχει συνηθίσει να αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια η Νίκη Βόλου, πιθανότατα λόγω αυτής της νοοτροπίας.

Μας φιλοξενούν τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΑΕΛ στο πιο απομακρυσμένο μέρος του γηπέδου, στο πέταλο, δίπλα σε όλους τους αλήτες – πρεζάκες, στους αλήτες της Νέας Ιωνίας, για να μας βρίζουν χυδαία τις οικογένειές μας και τις μανάδες μας.

Συγχαρητήρια κ. Αυγενάκη και κ. Γεραπετρίτη για το πρωτάθλημα που διοργανώσατε και τις ομάδες που ”χώσατε” να παίζουνε μαζί μας”.

Εφόσον δημοσιευτεί και τρίτη θα αναρτηθεί παρακάτω…

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις