ΠΑΕ Νίκη Βόλου: “Πρώτη και μοναδική ομάδα η ΑΕΛ που καταφέρεται εναντίον μας”

Ανακοίνωση – απάντηση εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, σχετικά με τα όσα συκοφαντικά ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΛ, σχετικά με τη φιλοξενία των ιθυνόντων της στη Νεάπολη, στο πλαίσιο της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων, το μεσημέρι της Πέμπτης (14/4), σε ανακοίνωσή της, κατά την ανάπαυλα.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αρνείται να αναλωθεί σε ανούσιες αντιπαραθέσεις. Θα συνεχίσει, εντός κι εκτός των γραμμών του γηπέδου, να πρεσβεύει τα ιδεώδη μίας, πραγματικά, μεγάλης ομάδας, όπως η Νίκη.

Στο σημερινό παιχνίδι, η ομάδα μας αδικείται, χωρίς να έχει ευθύνη, για άλλη μία φορά, τόσο από την ώρα και τη μέρα, όσο κι από το γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθεί με συνέπεια, εδώ και τρία χρόνια και σε περισσότερα από 40-50 εντός έδρας παιχνίδια, να παρέχει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στις ομάδες που έρχονται να αγωνιστούν στην έδρα της. Δυστυχώς, η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι η πρώτη και μοναδική ομάδα που καταφέρεται εναντίον μας.

Το υπεροπτικό ύφος, τα υποτιμητικά σχόλια και οι ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί που επέλεξε, δυστυχώς, αφορούν τους συντάκτες της ατυχούς -στην καλύτερη περίπτωση- ανακοίνωσης και μόνο αυτούς”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις