Γιάννου: “Χρυσός ο βαθμός της ισοπαλίας”

Χρυσό χαρακτήρισε το βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο Εθνικός Φιλιππιάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Γιάννου. Επίσης τόνισε πως η κατηγορία αυτή δεν αρμόζει για μία ιστορική ομάδα όπως είναι αυτή της Νίκης Βόλου. Αναλυτικά:

«Καταρχήν να ευχαριστήσω τη διοίκηση, που μου ‘δωσε την δυνατότητα να επιστρέψω μετά από έναν χρόνο στην ομάδα που ανδρώθηκα και ποδοσφαιρικά και προπονητικά. Ήρθα σε μια δύσκολη βαθμολογική θέση της ομάδας. Ήμουν σε μια ομάδα με διαφορετικό στόχο, που πρωταγωνιστούσε, και είμαι ξαφνικά σε μια ομάδα που έχει στόχο να παραμείνει στην κατηγορία.

Για τον συγκεκριμένο παιχνίδι, σίγουρα το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που έχει ιστορία, με μια μεγάλη ομάδα στην κατηγορία. Πιστεύω ότι η θέση της δεν είναι σ’ αυτή την κατηγορία. Τώρα γιατί και πώς είναι αλλού αυτά τα θέματα. Εύχομαι να βρει τον δρόμο της.

Η δικιά μας η ομάδα παρουσίασε θα έλεγα δύο πρόσωπα. Έχω 10-15 μέρες στην ομάδα, φημιζόταν για την αμυντική της λειτουργία. Προσπαθήσαμε ν’ αλλάξουμε λίγο νοοτροπία, να μπορούμε να πάρουμε κάποια μέτρα στο γήπεδο, αυτό εγκυμονεί σίγουρα κινδύνους. Το είδαμε στο πρώτο ημίχρονο που είχε κάποιες τελικές για γκολ η Νίκη Βόλου. Πιστεύω στο δεύτερο παρ’ όλου που ήμασταν βελτιωμένοι δεχτήκαμε το γκολ σε σημείο που σκοτώνει τον αντίπαλο, όμως βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και μπορέσαμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας, που για εμάς είναι χρυσός για την συνέχεια. Έχουμε ακόμα εννιά παιχνίδια και για εμένα είναι εννιά τελικοί. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ευχαριστώ τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν παρ’ όλο που ήταν πίσω στο σκορ από έναν μεγάλο αντίπαλο κατάφεραν και βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και γύρισαν το παιχνίδι και πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις