Νέο ξέσπασμα Κούγια κατά Νίκης Βόλου: «Αντί να σκύψετε το κεφάλι…»

Μετά τις δύο ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ ήρθε και η δεύτερη δήλωση του Αλέξη Κούγια για το ματς της Νεάπολης με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η δήλωση:

“Τι θράσος είναι αυτό που έχετε και αντί να σκύψετε το κεφάλι για όσα απαράδεκτα κάνατε σήμερα εις βάρος μας, λες και οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας, οι συνεργάτες και εγώ είμαστε οι μεγαλύτεροι εχθροί σας, να μιλάτε για υποδειγματική φιλοξενία και ότι δήθεν η ΑΕΛ είναι η πρώτη που διαμαρτύρεται για αυτή την δήθεν υποδειγματική φιλοξενία που παρέχεται σε ομάδες που έρχονται να παίξουν στο πατατοχώραφο σας με τις τριτοκοσμικές συνθήκες.

Μας βάλατε στην άκρη του Θεού, στα τσιμέντα, χωρίς πλαστικά καθίσματα, μέσα στην βρώμα και στην σκόνη.

Έκανα το λάθος να έρθω με το κουστούμι της δουλειάς μου, αντί να έλθω με την στολή του τίμιου εργαζόμενου σε σκουπιδιάρικο.

Είσαστε τριτοκοσμικοί ομάδα με τριτοκοσμική αντίληψη για το ποδόσφαιρο, όταν σε ομάδες σαν την ΑΕΛ και σε άνθρωπο σαν τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, φέρεστε με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο για να δείξετε τι και σε ποιούς;

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που κάνατε εις βάρος της ομάδας μου και εμού και μετανιώνω που έχω βοηθήσει την ομάδα σας ανιδιοτελώς τόσες φορές.

Είσαστε άξιοι της μοίρας σας και των αλητών οπαδών σας που δεν σέβονται ούτε ιερό, ούτε όσιο.

Το αυτοκίνητο μου είναι γεμάτο λακκούβες από τα γεμάτα μπουκάλια με νερό που πετούσαν οι αλήτες οπαδοί σας, όταν με αναγκάσατε να περάσω 100 μέτρα κάτω από αυτούς χωρίς καμία προστασία για να επιστρέψω στον προορισμό μου και σωματικά υγιής, γιατί αυτά τα μπουκάλια δεν έσκασαν στο κεφάλι μου.

Εγώ δεν ξεχνάω στην ζωή μου ούτε τα καλά, ούτε τα κακά ποτέ και αυτό θυμηθείτε το.

Παίξαμε απέναντι σας με 17χρονα και 18χρονα παιδάκια λόγω της εξοντώσεως των βασικών ποδοσφαιριστών μας από τα απάνθρωπα κτυπήματα των αντιπάλων μας, στα τελευταία παιχνίδια και στα τελευταία 20 λεπτά, οι ποδοσφαιριστές σας έπεφταν συνεχώς κάτω υπό της ευλογίες του εντίμου προπονητού σας για να μην παίξουμε κανονικό ποδόσφαιρο το οποίο δύο υπερήλικες ποδοσφαιριστές σας δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν.

Δεν έχω καταλάβει γιατί στο τέλος πανηγυρίζατε;

Ο Ζαμπάλας και ο Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου του προέδρου Βρακά, που ο γιός του παίζει στον ΠΑΟΚ, σφύριξαν την λήξη του αγώνα χωρίς να κρατήσουν καθόλου καθυστερήσεις παρά τις 8 διακοπές στο 2ο ημίχρονο, μήπως και βάλουμε γκολ και κερδίσουμε και ενώ το παιχνίδι ήταν μονότερμα.

Δυστυχώς έμαθα ότι όλα αυτά τα οργάνωσε αυτός ο πρώην κρεοπώλης που κάνει τον manager ο Βαγγέλης ο Αγγελής και λυπάμαι που πρόσφατα τον βοήθησα να αθωωθεί από το κακούργημα στον Πειραιά και δεν πήγε 15 χρόνια φυλακή”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις