“Πλήγμα” με Σκοπελίτη στον Ολυμπιακό Βόλου, “μέσα” ο Στάμου με ΑΕΛ

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης του με την ΑΕΛ, την ερχόμενη Κυριακή, με τον Τίμο Καβακά να έχει να διαχειριστεί ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο, όσον αφορά τη διαχείριση του ρόστερ του.

Από τη μία, ο τεχνικός από τη Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται, θα έχει κανονικά στη διάθεσή του, ενόψει του προσεχούς ντέρμπι, τον Δημήτρη Στάμου. Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων αισθάνεται καλύτερα τις τελευταίες ημέρες, αναρρώνει από τον τραυματισμό του και θα είναι, κατά 99%, στην αποστολή της Κυριακής, χωρίς, βέβαια, να είναι σίγουρο ότι θα είναι “ενδεκαδάτος”.

Από την άλλη, τα άσχημα νέα έρχονται από την κατάσταση του αρχηγού του, Φίλιππου Σκοπελίτη. Ο Βολιώτης μέσος έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα, το οποίο ενδέχεται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, ακόμα και μέχρι το τέλος της σεζόν! Στις τάξεις του Ολυμπιακού, επικρατεί αγωνία, ενόψει της επίσημης ιατρικής ενημέρωσης για το μέγεθος του προβλήματος του Σκοπελίτη, η οποία θα κοινοποιηθεί αύριο. Πάντως, ο Σκοπελίτης θα είναι, δεδομένα, εκτός πλάνων Καβακά για το ματς με την ΑΕΛ, καθώς είναι προγραμματισμένο να εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, καθώς έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις