Να… “χαλάσει τη σούπα” και του Απόλλωνα Λάρισας θέλει η Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου, την προσεχή Κυριακή, αντιμετωπίζει, στη Φιλιππούπολη, τον Απόλλωνα Λάρισας και, όπως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της, δεν προτίθεται να “χαριστεί” σε μία ομάδα που “καίγεται” για το “τρίποντο”.

Οι κυανόλευκοι, παρά την έλλειψη σημαντικού βαθμολογικού κινήτρου, τις τελευταίες εβδομάδες, αγωνίζονται παθιασμένα, κάθε αγωνιστική, για νίκες, προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση τους, να δώσουν χαρά στον κόσμο τους και να υπερασπιστούν την αγωνιστική αξία και τιμή τους. Πολλές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕΛ, έπαιζαν, κόντρα στη Νίκη, την… “ζωή” τους βαθμολογικά, με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη να μην τους κάνει τη χάρη και να τους στερεί βαθμούς, ιδιαίτερα σημαντικούς, για την επίτευξη των στόχων τους.

Με τον ίδιο ακριβώς προσανατολισμό, λοιπόν, θα ταξιδέψει η Νίκη στη Λάρισα, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα που θέλει, πάση θυσία, τους τρεις πόντους, με στόχο τη σωτηρία του. Για τους κυανόλευκους, εκτός πλάνων Βοσνιάδη είναι σίγουρα ο Ροχάνο, ο οποίος ακόμα ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πασχάλη Κάσσου στον προσεχή αγώνα, ο οποίος ακόμα αναρρώνει από το δικό του πρόβλημα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις