Ξεπέρασαν τους 40.000 οι Γερμανοί στο «Καμπ Νόου»!

Με τους αριθμούς που έδωσε στη δημοσιότητα ο Τζουάν Λαπόρτα για τα εισιτήρια του επαναληπτικού προημιτελικού της Μπαρτσελόνα με την Άιντραχτ, δεν αποκλείεται τελικά να ξεπέρασαν τους 40.000 οι Γερμανοί οπαδοί στο «Καμπ Νόου»!

Το μεγάλο ζήτημα με το φιάσκο των «μπλαουγκράνα» και τον αποκλεισμό τους στα προημιτελικά του Europa League συνεχίζει ν’ απασχολεί τον Τύπο και ανάγκασε τον Τζουάν Λαπόρτα να τοποθετηθεί επίσημα.

Μέχρι πρότινος γινόταν λόγος για παρουσία 30.000 Γερμανών στις εξέδρες του «Καμπ Νόου» το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο, ίσως τελικά να ξεπέρασαν τους 40.000!

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ανέφερε πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρχαν 37.746 οπαδοί – κάτοχοι διαρκείας, αρκετοί εκ των οποίων τελικά είχαν δώσει τη θέση τους σε φίλους των «αετών».

Επιπλέον, είχαν διατεθεί προς το κοινό ελεύθερα άλλα 34.400 εισιτήρια, τα οποία όμως δεν θα μπορούσαν να εξασφαλιστούν με γερμανική κάρτα. Κι όμως, όλα αυτά τα εισιτήρια αφορούσαν το τρίτο διάζωμα του γηπέδου, στο οποίο «το μόνο χρώμα που έβλεπα ήταν το λευκό των Γερμανών», όπως σχολίασε ο Λαπόρτα.

Έπειτα υπήρχαν τα… επίσημα εισιτήρια των 5.000 οπαδών της Άιντραχτ και εν τέλει είχαν εξασφαλιστεί για την UEFA ως προσκλήσεις περί τις 2.425…

Όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, ίσως και να ήταν περισσότεροι από 40.000 οπαδοί των φιλοξενούμενων στο «Καμπ Νόου», πανηγυρίζοντας τον θρίαμβο του κλαμπ της Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις