Αθανασίου: “Σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, μέχρι το τέλος”

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, στο γήπεδο Φιλιππούπολης Λάρισας, το μεσημέρι της Κυριακής (17/4, 14:45), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Νίκος Αθανασίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Την Πέμπτη αντιμετωπίσαμε την ΑΕΛ, μία ομάδα που είχε ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, “κυνηγώντας” ακόμα την πρώτη θέση και την άνοδο. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θέλαμε, φυσικά, να κερδίσουμε και, γι’ αυτό, η ισοπαλία μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση.

Αφήνουμε πίσω τη συγκεκριμένη αναμέτρηση κι επικεντρωνόμαστε στον Απόλλωνα. Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό, θα αγωνιστούμε μόνο για τους τρεις βαθμούς. Αυτό θα κάνουμε, μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Ο κόσμος στη Νεάπολη, στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λάρισα, ήταν εντυπωσιακός και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα που ήταν δίπλα μας. Εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να συνεχίσουμε να έχουμε την αγωνιστική εικόνα που αρμόζει στη Νίκη και να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις