Λ. Μπακάλης: Επαναπαυτήκαμε μετά το 2-1

Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό τόνισε πως οι παίκτες του επαναπαύτηκαν μετά το 2-1 και το πλήρωσαν με την ισοφάριση από τον αντίπαλο στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ρήγα:…

«Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά στο μεγαλύτερο διάστημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θεσπρωτός μπήκε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχε καλύτερη εικόνα στις αρχές του β’ μέρους. Εμείς είχαμε το σκορ και ίσως επαναπαυτήκαμε, χωρίς να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δεν είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας, ο αντίπαλος μας πίεσε και σε μία φάση όπου υπήρξε σύγχυση στην άμυνα – και μετά από λάθη που έγιναν – ήρθε η ισοφάριση για τον Θεσπρωτό.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αρκετά καλή εμφάνιση που έκαναν. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, όπως προανέφερα, με τέσσερα γκολ και τέτοια ματς ευχαριστούν τους φιλάθλους. Θέλαμε τη νίκη, είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σέττο μετά το 2-2, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις