Πρωταθλήτριες Θεσσαλίας οι γυναίκες της Νίκης Βόλου (pics & vids)

Αήττητες κατέκτησαν το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ οι γυναίκες της Νίκης Βόλου κερδίζοντας και τον δεύτερο τελικό με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα με σκορ 82-70. Οι Βολιώτισσες είχαν κερδίσει τον πρώτο αγώνα με 60-38.

Παρά τις απουσίες και τον τραυματισμό της Ιωάννας Τότση στα μισά του πρώτου δεκαλέπτου τα κορίτσια του Νίκου Γαλανάκη επικράτησαν δίκαια της Αναγέννησης Καρδίτσας και στέφθηκαν πρωταθλήτριες στη Θεσσαλία, διεκδικώντας την άνοδο στην Α2 στα μπαράζ της Θεσσαλονίνκης που θα αρχίσουν στις 24 Ιουνίου.

Οι γηπεδούχες άντεξαν για ένα ημίχρονο με τη Νίκη να πατάει γκάζι στο δεύτερο και με γρήγορο μπάσκετ να παίρνει διψήφια διαφορά που τη διατήρησε μέχρι το τέλος.

Το μέλλον ανήκει στη γυναικεία ομάδα της Νίκης καθώς από τα κορίτσια που αγωνίστηκαν μόνο έξι ήταν στην ηλικία των γυναικών ενώ τα υπόλοιπα ανήκαν στις κατηγορίες των κορασίδων και νεανίδων.

Στα τελευταία τέσσερα λεπτά του αγώνα ο Νίκος Γαλανακης απέσυρε όλες τις γυναίκες και αγωνίστηκε αποκλειστικά με νεάνιδες και κορασίδες .

Στις διακριθέντες η Παρασχάκη Ε. με 24(1), η Ξενοκώστα Μ. 20, η Παρασχάκη Κ. 16 (2) και η Κόπανου Α. (14 -10 ασίστ ), χωρίς καμία από τις υπόλοιπες να υστερεί σε απόδοση.

Τέλος η διοίκηση της Νίκης ευχαρίστησε την ομάδα της Αναγέννησης για την φιλοξενία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις