Τρίποντο με ΑΕΛ για να συνεχίσει να ελπίζει (pregame)

Να συνεχίσει με ένα ακόμα “τρίποντο” σε θεσσαλικό ντέρμπι, προκειμένου να παραμείνει “ζωντανός” στη μάχη της παραμονής του επιθυμεί ο Ολυμπιακός Βόλου που αντιμετωπίζει, σήμερα το μεσημέρι (17/4, 14:45) την ΑΕΛ, στο Στάδιο Αλκαζάρ, για την 32η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Super League 2.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά, ύστερα από τη νίκη επιβίωσης που πραγματοποίησε, κόντρα στον ΑΟΤ, πριν τέσσερις ημέρες, στη Νεάπολη, οφείλει, πάση θυσία, να πάρει θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στους “βυσσινί”, ώστε να παραμείνει κοντά στους συνδιεκδικητές της σωτηρίας, για τους οποίους ελπίζει να… “στραβοπατήσουν”, προκειμένου να “ψαλιδιστεί” η διαφορά από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ερυθρόλευκη αποστολή, ενόψει ΑΕΛ, απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές: Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Μάνγκα, Φιλίποβιτς, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Στάμου, Χατζής. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Σκοπελίτης, καθώς και οι Κωνσταντίνου, Ασαμόα, Μανάφοφ, Κόμνος, Πέλκας, Ρηγόπουλος και Φουρίκης.

Η ΑΕΛ

Από την άλλη, η ΑΕΛ επιθυμεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να διατηρήσει τις όποιες μαθηματικές της ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, “κυνηγώντας” την πρωτοπόρο Βέροια, η οποία απέχει πέντε πόντους από τη Λάρισα.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Παναγιώτης Γκουτσίδης, είναι οι: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μισυρλής, Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλος, Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Τσέλα, Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Ραμίρεζ, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Μιλτιάδης, Νικολιάς, Γλυνός, Μαυριάς, Κούστα, Τσουμάνης, Όγκμποε.

Ο διαιτητής

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από την ΕΠΣ Γρεβενών. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Μωυσιάδης και Θεοδόσης Φαλτάκας από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Βασίλης Φίτσας (Πρέβεζας – Λευκάδας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Καλύβας (Ευρυτανίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις