Συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί θέλει η Νίκη Βόλου με Απόλλωνα Λάρισσας (pregame)

Ένα ακόμα “τρίποντο” γοήτρου θα ψάξει στη Φιλιππούπολη, σήμερα το μεσημέρι (17/4, 14:45), κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, η Νίκη Βόλου.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα τις τελευταίες εβδομάδες, ούσα αήττητη για 11 σερί αναμετρήσεις, εκ των οποίων έχει κερδίσει τις οκτώ! Το γεγονός ότι δεν διεκδικεί κάτι ουσιαστικό στο πρωτάθλημα, παρά μόνο το “κλείδωμα” της τρίτης θέσης, δεν της… “στερεί” το δικαίωμα να παλεύει, κάθε εβδομάδα, τις αναμετρήσεις της, έχοντας κερδίσει ή στερήσει βαθμούς από ομάδες που “καίγονται” για βαθμούς. Αυτό θα κάνει και κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος, στο προσεχές παιχνίδι, “παίζει τα ρέστα του” για την παραμονή του στην κατηγορία.

Αποστολή δεν ανακοινώθηκε, από πλευράς Νίκης, αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μοναδικοί απόντες θα είναι οι Πασχάλης Κάσσος και Αντόνιο Ροχάνο, λόγω τραυματισμών.

Ο Απόλλων Λάρισας

Μετά από την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (16/04), ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Θωμάς Γράφας, ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει της 32ης αγωνιστικής ημέρας της Super League 2, με την Νίκη Βόλου (Κυριακή 17/04, 14.45) στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Από την αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας θα απουσιάσει ο Βαγγέλης Νούσιος, που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι στην Αριδαία. Η 20άδα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αστρά, Μαντζάρη, Σκούπρα, Tiboue, Λουκά, Γιαννίτση, Ποτόσογλου, Χατζή, Παναγιώτου, Μπαλογιάννη, Καλούση, Λίταινα, Kozuh, Ousmane, Villa, Πετράκη, Karamoko, Σταματή, Ζιάκα, Γκάρα.

Ο διαιτητής

Την αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας – Νίκη Βόλου, την Κυριακή 17 Απριλίου στις 14:45 στο γήπεδο Φιλιππούπολης, θα διευθύνει ο Άγγελος Μπακογιάννης από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Θεόδωρος Γουρνιάς από την ΕΠΣ Αν. Αττικής και Λεωνίδας Δελής από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Μελέτης Γιουματζίδης (Πέλλας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις