Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση Τικάο για Ολυμπιακό Βόλου;

Αλλαγή δεδομένων στον θέμα του Τικάο για τον Ολυμπιακό Βόλου; Είναι πολύ πιθανό, πλέον, το «αγκάθι» που λέγεται Τικάο να μη το βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός, όταν θα επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (στην περίπτωση που αναβιώσουν χρέη του παρεθλόντος προς πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας).. Κι αυτό, καθώς…

…υπάρχει πρόσφατα το δεδικασμένο από το CAS που έχει να κάνει με την υπόθεση που κέρδισε πρόσφατα η ΑΕΛ σχετικά με το ποσό, το οποίο είχε επιδικάσει η FIFA στον Ισραηλινό πρώην παίκτης της Λάρισας, Σαλμί Τουάμα. Το CAS, ως γνωστόν, δέχτηκε τους νομικούς ισχυρισμούς του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΕΛ και ακύρωσε την απόφαση της FIFA, με το νομικό σκεπτικό ότι η νέα ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ιδιοκτησίας Κώστα Πηλαδάκη, είναι διαφορετική νομική προσωπικότητα και σε καμία περίπτωση δεν είναι υπόχρεη να πληρώσει χρέη της παλιάς ΠΑΕ ΑΕΛ 1964.
Αυτή η απόφαση δημιουργεί δεδικασμένο και αναμένεται να αποτελέσει ισχυρό «όπλο» στα χέρια του Ολυμπιακού Βόλου, όταν – και αν- θα βρει μπροστά του το θέμα του Τικάο. Θυμίζουμε, πως η FIFA επιδίκασε στον Τικάο το ποσό των 392.000 ευρώ, χρήματα που θα πρέπει να πληρώσει στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, η οποία δεν υφίσταται πλέον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις