Έκαναν το πρώτο βήμα οι γυναίκες της Αργούς στα play out

Το πρώτο θετικό βήμα στα play out της β΄εθνικής κατηγορίας γυναικών, έκανε χθες η ΑΡΓΩ (6η στην κανονική διάρκεια) με τη νίκη που πέτυχε με 3-1 σετ επί του ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ (7η στην κανονική διάρκεια). Με το αποτέλεσμα αυτό η Βολιώτικη ομάδα έκανε 2-1 τις νίκες υπέρ της και τώρα πλέον της αρκεί μία ακόμη νίκη για φτάσει τις τρείς και να κλείσει θετικά της φετινές της υποχρεώσεις, ενώ αντίθετα η χαμένη ομάδα αυτής της σειράς, θα μπει σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Στο αγωνιστικό μέρος η ΑΡΓΩ ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και πέραν του 1ου σετ, δεν συνάντησε δυσκολίες για να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Τα σετ: 23-25, 25-14, 25-21, 25-12

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος-Ρήγας) Τάσσου,Τσαντοπούλου, Παπαθανασίου, Τσακουμάγκου, Γκαλάκου, Ζαφειρίου, Φιλιππίδη, Τσιτσιγιάννη, Γάκη(L), Κανέλλου(L), Καλοφορίδη, Γερολυμάτου,Τσιτρά.

ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: (Κουκούλης) Καραγιάννη, Γκαραλιάκου, Φούντα, Σουλτσιώτου, Μπαρούτα, Χαλκιά, Νινίκα,Τσόκανου, Λίτσιο, Πλιάκα, Ποπέσκου, Παπακωνσταντίνου, Χριστοδουλοπούλου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια play off –play out της Β΄εθνικής κατηγορίας:

1ος-4ος AO ΛΑΜΙΑΣ- ΓΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 3-0 σετ (στον τελικό για την άνοδο στην Α2 προκρίθηκε ο ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ με πλεονέκτημα έδρας και 2-0 νίκες υπέρ του).

3ος-4ος ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 3-0 σετ (η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ προκρίθηκε στον τελικό για την άνοδο με αντίπαλο τον ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ με μειονέκτημα έδρας και 0-2 νίκες)

5ος-8ος ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-3 σετ (ο ΣΠΑΚ έσπασε την έδρα του ΑΛΜΥΡΟΥ, μείωσε σε 2-1 τις νίκες και πάει σε τέταρτο παιχνίδι, αυτή τη φορά στην έδρα του. Η χαμένη ομάδα θα παίξει play off με τον χαμένο του ζευγαριού 6ο-7ο για τον υποβιβασμό)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις