«Ο Βλαχιώτης θα σωθεί παρά τα “τρίγωνα” που έχουν κάνει»!

Ο προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη προανήγγειλε πρόστιμο και ανέλαβε την ευθύνη για τη βαριά ήττα (5-1) από την Καλλιθέα.

Ο Ηλίας Φυντάνης μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα ανέλαβε την ευθύνη για το 5-1, προανήγγειλε πρόστιμο και σημείωσε ότι: «Ο Αστέρας Βλαχιώτη θα σωθεί παρά τα τρίγωνα που έχουν κάνει»! Όπως ανέφερε, οι Λάκωνες θύμιζαν παιδική χαρά με τις ενέργειές τους και είπε:

«Παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και με το οποίο κατακτούσαμε τις νίκες μόνο ατα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα. Μετά εξαφανιστήκαμε από το γηπεδο διά μαγείας. Δεν σηκώσαμε ποτέ κεφάλι να αντισταθούμε, κάνοντας ενέργειες που θύμιζαν παιδική χαρά. Ουδεις συμμετείχε στην αμυντική λειτουργία και χωρίς συνδυαστικό παιχνίδι στις επιθέσεις μας.

Ήμασταν άχρωμοι για 70 λεπτά χωρίς πάθος και θέληση όπως τα προηγούμενα παιχνίδια. Υστέρησαν τα πρωτοκλασάτα ονόματα και την ευθύνη την φέρω εγώ. Όμως να ξέρουν κάποιοι ότι ο Αστέρας θα σωθεί παρά τα τρίγωνα που έχουν κάνει. Από αύριο είναι μια άλλη ημέρα και συνεχιζουμε τη φιλοσοφία μας για να επανέλθουμε στις νίκες, αρχής γενομένης από τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε με μια πολύ καλή ομάδα, το Αιγάλεω. Οι προπονήσεις ενδέχεται να συνεχιστούν μέχρι και το Μεγάλο Σαββατο. Αναμένεται μέχρι αύριο το ύψος του προστίμου σε όσους αγωνίστηκαν για την απαράδεκτη εμφάνισή τους!».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις