Πανηγυρίζει την άνοδο στη Β’ Εθνική βόλεϊ ο Ολυμπιακός Βόλου (photos)

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου πέτυχε την άνοδό της στη Β’ Εθνική βόλεϊ, αφού μετά από συναρπαστικό αγώνα επιβλήθηκε του Σπάρτακου Λάρισας με 3-2 σετ. Η ομάδα του Περικλή Ξύδη, προηγήθηκε με 2-0 σετ. Ο Σπάρτακος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Στο 5ο και καθοριστικό σετ, οι “ερυθρόλευκες” καταθέτοντας ψυχή στο τερέν και όντας ψύχραιμες έφτασαν στον θρίαμβο τον οποίο και πανηγύρισαν έξαλλα.

Μετά το τέλος του αγώνα, έγιναν οι βραβεύσεις από τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Πατσιαούρα, τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Μαρίνο Κουτσογιάννη και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκο Τσεκούρα.

Αρχιτέκτονες της επιτυχίας της ανόδου, με σκληρή δουλειά όλη τη χρονιά, είναι οι αθλήτριες,  ο προπονητής της ομάδας Περικλής Ξύδης και ο Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου κ. Δημήτρης Μουρτζίνος. Άψογη η διοργάνωση του φάιναλ φορ και σημαντική η συμβολή του υπευθύνου της εγκατάστασης του κλειστού της Αγριάς, καθηγητή φυσικής αγωγής Παναγιώτη Παπαρρίζου

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες του  goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις